Invouwen
 

Gratis verzending vanaf 1000,-

Heeft de bestelling een waarde van minder dan € 1000,-? Dan hanteren wij bij een brievenbuspakketje € 3,75 verzendkosten, bij een pakketzending € 5,95 en bij een grotere zending € 45,-.

 

2 jaar fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een kluis defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze eigen fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze kluizen uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om de kluis te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Op werkdagen voor 15:00 uur besteld? Indien gewenst wordt de kluis de volgende werkdag al geleverd!

Voordelen inklappen
  • ✔ Gratis verzending vanaf 1000,-
  • ✔ 2 jaar fabrieksgarantie
  • ✔ Goede kwaliteit voor een passende prijs
  • ✔ Levering op gewenste dag
  • ✔ Professionele service

Actievoorwaarden Black Friday

Actieperiode

Black Friday kortingsacties lopen in de week van Black Friday van maandag 21 november t/m Cyber Monday: maandag 28 november.

Levering

Door de grote hoeveelheid bestellingen en de daarmee gepaarde drukte op onze website hanteren wij tijdens de BLACK FRIDAY ACTIE een afwijkende levertijd!

 

Bestel jij in de periode van 21 november t/m 28 november 2022 via onze website doen wij onze uiterste best om de producten op de gewenste leverdatum te leveren. Houd wel rekening met langere levertijden van PostNL in deze drukke periode.

 

Mocht het niet lukken om op de gewenste leverdatum te leveren dan laten we je dit weten en nemen wij uiterlijk in de eerste week van januari (week 1) contact met je op. Dan bepalen we samen een nieuwe leverdatum. 


Zorg dus dat het telefoonnummer en e-mailadres kloppend zijn, zodat we gemakkelijk en snel jouw levering kunnen inplannen!

 

Bestellen