Boek kluis

14 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Boek kluis kopen?

Boek kluis kopen?Een boek kluis ziet er uit als een echt boek en is dé ideale manier om bijvoorbeeld paspoorten, juwelen en geld veilig in op te bergen. Omdat de kluis in het boek is verwerkt, zal het niemand opvallen dat tussen al jouw boeken in de boekenkast je kostbaarheden liggen verstopt. De perfecte oplossing om je waardevolle eigendommen te beschermen tegen inbraak en diefstal. Uiteraard zijn boekkluisjes geschikt voor zowel privé als zakelijk gebruik.

Kluisje in een boek: dé perfecte oplossing!

De covers van een kluisboek zijn zeer realistisch en voorzien van imitatiepagina’s. Op deze manier is een kluisje in boekvorm niet te onderscheiden van een echt boek. Naast onder andere een elektronische kluis, brandwerende kluis en fingerprint kluis kun je in ons assortiment ook diverse boekkluizen kopen. Kies je voor een boek kluis die eruitziet als een woordenboek of geef je de voorkeur aan een boek met een cover voorzien van vlinders? Bij ons vind je ongetwijfeld een kluis in boek die perfect aansluit bij al je andere boeken.

Met een kluis in boekvorm je eigendommen veilig bewaren

Een kluisje in boekvorm is verkrijgbaar in diverse formaten, in verschillende covers en altijd met een slotje om de kluis veilig af te kunnen sluiten. Binnenin, achter de imitatiecover, bevindt zich een kluis, vergelijkbaar met een soort geldkistje, waarin je jouw eigendommen kunt plaatsen. Door zijn handige formaat kun je deze kluis in de vorm van een boek ook eenvoudig meenemen.

Kluizen kopen is heel eenvoudig bij Kluis-kopen.nl. Dé specialist in kluizen! Daarom voorzien wij jou graag van gespecialiseerd advies. Door onze ruime voorraad zorgen wij voor een snelle levering en berekenen wij geen verzendkosten.

Een boekkluis koop je eenvoudig en snel op kluis-kopen.nl!