Invouwen
 

2 jaar fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een kluis defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze eigen fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze kluizen uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om de kluis te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Op werkdagen voor 15:00 uur besteld? Indien gewenst wordt de kluis de volgende werkdag al geleverd!

Voordelen inklappen
  • ✔ 2 jaar fabrieksgarantie
  • ✔ Goede kwaliteit voor een passende prijs
  • ✔ Levering op gewenste dag
  • ✔ Professionele service

Elektronische kluis

We kunnen helaas geen producten vinden die aan de selectie voldoen.

Elektronische kluis kopen

Een elektronische kluis biedt uitstekende bescherming voor waardevolle documenten zoals trouwpapieren, verzekeringspapieren en andere kostbaarheden. Deze kluizen zijn niet alleen een veilige opbergplaats maar ook een slimme keuze vanuit het perspectief van gemak en veiligheid.

Elektronische kluis versus traditionele slotkluizen

De keuze van een elektronische kluis en een traditionele kluis kan invloed hebben op de veiligheid en het gemak van je dagelijkse leven. Elektronische kluizen hebben geen fysieke sleutels die verloren kunnen gaan of gestolen kunnen worden, wat een groot voordeel is vanuit een verzekeringsoogpunt. Bovendien bieden ze de mogelijkheid om meerdere gebruikerscodes in te stellen, waardoor verschillende personen toegang kunnen hebben zonder dat een fysieke sleutel overgedragen hoeft te worden. Deze functies maken elektronische kluizen vaak aantrekkelijker voor zowel thuisgebruik als voor bedrijven.

Certificeringen en veiligheidsnormen

Elektronische kluizen zijn onderhevig aan strenge certificeringen en veiligheidsnormen die de consument verzekeren van de kwaliteit en veiligheid van het product. Deze normen bepalen de mate van inbraakwerendheid en brandwerendheid van de kluizen. Certificeringen zoals de Europese Norm (EN) geven aan dat een elektronische kluis voldoet aan bepaalde eisen voor constructie en weerstand tegen aanvallen. Een elektronische kluis brandwerend bijvoorbeeld, biedt niet alleen bescherming tegen diefstal, maar ook tegen de verwoestende effecten van vuur. Dit is onmisbaar voor het veiligstellen van onvervangbare documenten en media.

De juiste elektronische kluis kiezen

Bij het kiezen van een elektronische kluis is het belangrijk om rekening te houden met wat je precies wilt beschermen. Heb je bescherming nodig tegen diefstal, brand of beide? De grootte van de kluis moet ook passen bij de items die je wilt opbergen. Voor specifieke behoeften zoals het veiligstellen van een laptop, kun je overwegen om een kleine elektronische kluis te kopen die speciaal is ontworpen voor digitale apparaten. Deze kluizen zijn vaak breder en bieden voldoende ruimte voor een laptop.

Tips en aanbevelingen

  • Bepaal welke items je wilt beschermen om de grootte en het type kluis te bepalen.
  • Zoek naar kluizen die gecertificeerd zijn voor zowel inbraak- als brandveiligheid.
  • Kies een kluis met een slottype dat past bij jouw dagelijkse routine. Elektronische kluizen met een cijferslot bieden gemakkelijke toegang zonder de zorgen van een verloren sleutel.
  • Denk na over de beste locatie in je huis of bedrijf om de kluis te plaatsen, voor maximale veiligheid en toegankelijkheid.

Waarom Kluis-kopen.nl?

Op Kluis-kopen.nl vind je een ruim assortiment elektronische kluizen van goede kwaliteit. In het assortiment hebben wij onder andere hotelkluizen. We streven ernaar onze klanten te voorzien van de beste bescherming voor hun waardevolle spullen. Bestel voor 15:00 uur op een werkdag en we verzenden dezelfde dag nog, mits voorradig. Voor vragen kun je contact opnemen met onze klantenservice door te mailen naar [email protected] of door te chatten met een van onze medewerkers.