Invouwen
 

Gratis verzending vanaf 1000,-

Heeft de bestelling een waarde van minder dan € 1000,-? Dan hanteren wij bij een brievenbuspakketje € 3,75 verzendkosten, bij een pakketzending € 5,95 en bij een grotere zending € 45,-.

 

2 jaar fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een kluis defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze eigen fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze kluizen uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om de kluis te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Op werkdagen voor 15:00 uur besteld? Indien gewenst wordt de kluis de volgende werkdag al geleverd!

Voordelen inklappen
  • ✔ Gratis verzending vanaf 1000,-
  • ✔ 2 jaar fabrieksgarantie
  • ✔ Goede kwaliteit voor een passende prijs
  • ✔ Levering op gewenste dag
  • ✔ Professionele service

Geldkluis

Geldkluis kopen?

 

Voor bedrijven en verenigingen die dagelijks met contant geld te maken hebben, is een geldkluis onmisbaar. Geldkluizen zorgen ervoor dat al het contante geld netjes en geordend wordt opgeslagen. Een geldkluis kan meerdere functies hebben. Ze worden onder andere gebruikt voor het dagelijks afromen van contant geld, om diefstal te voorkomen of andere problemen te beperken. Uiteraard is een geldkluis ook ideaal voor privégebruik. Wanneer je munten veilig wilt opbergen bieden wij handige geldkistjes in verschillende afmetingen. En voor grotere bedragen zijn onze afstortkluizen ideaal.

 

Geldkist of afstortkluis?

Of het nu een kleine of grote organisatie betreft, wij bieden een passende oplossing wat geldkluizen betreft. Kluizen voor het veilig opbergen van geld zijn in verschillende varianten beschikbaar. Kleinere modellen, zoals geldkistjes, zijn zeer geschikt voor het veilig en overzichtelijk opbergen van contant geld. Deze geldkluisjes bevatten een sleutelslot en hebben als functie het dagelijks afromen van geld om daarmee diefstal en andere problemen te voorkomen.

Als er sprake is van een grote hoeveelheid contanten en biljetten per dag, dan adviseren wij een groter formaat geldkluis. Deze afstortkluis, ook wel afroomkluis genoemd, is dan een absolute must!
Zeker wanneer er binnen uw bedrijf gebruik wordt gemaakt van een kassa, dan is het zeer raadzaam om gedurende de dag uw geld af te romen.

Geldkist eenvoudig bestellen bij kluis-kopen.nl

Kluis-kopen.nl biedt geldkistjes aan in diverse formaten. Belangrijk voor jou is om te bedenken welke functie deze kluis zal gaan hebben en waar je deze gaat opbergen. Op deze manier zorg je ervoor dat je het juiste formaat geldkist bestelt. En wist je dat we ook boek kluisjes verkopen? Deze zijn qua inhoud vergelijkbaar met een geldkistje, maar voorzien van een imitatiecover waardoor ze eruit zien als een normaal boek.

Totaalpakket

Vanwege ons ruime assortiment in kluizen kunnen wij zorgdragen voor een totaalpakket. Want naast het veilig bewaren van contanten is het wellicht ook van groot belang dat u uw overige waardevolle bezittingen goed achter slot en grendel kunt opbergen. Een brandwerende kluis zoals de Securata Plus of een elektronische kluis is hierin een slimme keus.

Wij voeren een ruime voorraad aan kluizen. Daarom zorgen wij voor een snelle levering en betaal je bij ons geen verzendkosten. Weet je niet welk geldkluis je moet bestellen en heb je aanvullende informatie nodig? Geen probleem! Wij voorzien je graag van extra advies!