Invouwen
 

Gratis verzending vanaf 1000,-

Heeft de bestelling een waarde van minder dan € 1000,-? Dan hanteren wij bij een brievenbuspakketje € 3,75 verzendkosten, bij een pakketzending € 5,95 en bij een grotere zending € 45,-.

 

2 jaar fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een kluis defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze eigen fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze kluizen uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om de kluis te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Op werkdagen voor 15:00 uur besteld? Indien gewenst wordt de kluis de volgende werkdag al geleverd!

Voordelen inklappen
  • ✔ Gratis verzending vanaf 1000,-
  • ✔ 2 jaar fabrieksgarantie
  • ✔ Goede kwaliteit voor een passende prijs
  • ✔ Levering op gewenste dag
  • ✔ Professionele service

Brandwerende kluis

per pagina

Eenvoudig een brandkluis kopen?

Brandkluis voor thuis of zakelijk gebruikEen brandwerende kluis kopen is een verstandige keuze als u kiest voor optimale bescherming van persoonlijke items. Brand is namelijk afschuwelijk en valt helaas niet altijd te voorkomen. Het is daarom van groot belang om kostbare privé eigendommen veilig op te bergen, ergens waar vuur en hitte buiten de deur kan worden gehouden. Een kluis die beschermt tegen brandschade is hiervoor uitermate goed geschikt. De brandkluizen in ons assortiment bieden voor minimaal een uur lang bescherming tegen hoge temperaturen.  Een brandkluis biedt natuurlijk ook bescherming tegen diefstal.

Waarom een kluis brandwerend moet zijn

Bij de aanschaf van een brandwerend kluisje denkt men vaak alleen aan de inbraakveiligheid. Maar een elektronische kluis is lang niet altijd brandveilig. Ze doorstaan misschien wel tijdelijk de vlammen, maar de inhoud is door de extreme hitte waarschijnlijk binnen een kort tijdsbestek al verloren gegaan. Wanneer je wilt dat je eigendommen in de kluis tevens beschermt zijn tegen een brand, dan is een brandkast dé oplossing. Een brandkast kopen zorgt ervoor dat je eigendommen met bijvoorbeeld veel emotionele waarde kunt beschermen tegen een alles vernietigende brand. Tevens is een brandwerende kluis ook dé oplossing voor het beschermen van al uw zakelijke eigendommen zoals ordners voorzien van administratie, contracten en aktes. Kies in dit geval voor een documentkluis.

Brandwerende kluis, hoe werkt het?

Een brandvrije kluis, ook wel brandwerende kast genoemd, is speciaal ontworpen zodat het zich tijdelijk onder enorme warmteomstandigheden staande kan houden. Ze zijn uitgevoerd met een dubbele wand met daartussen gasbeton om de temperatuur in de kluis zo lang mogelijk op een respectabel niveau te houden. Een brandwerende kluis is dan ook zeker niet een "normale" kluis. Los van het feit dat deze warmte voor bepaalde tijd buiten de deur kan houden, zorg je er tevens voor dat dieven geen kans maken. De brandwerende kluis is zó robuust, dat deze onmogelijk te openen zijn zonder code. Daarom is een brandwerende kluis voor thuis een absolute aanrader!

Brandwerende kluis voor thuis kopen?

Een brandvrije kluis zorgt ervoor dat uw waardevolle papieren en kostbaarheden beschermd wordt tegen de brand. Een brandwerend kluisje is speciaal gebouwd om de goederen voor een bepaalde tijdsduur te beschermen. Een kleine brandwerende kluis biedt voor minimaal 1 uur bescherming en is geschikt voor zowel thuis als op kantoor. Elk brandkastje die wij leveren is getest en voldoet aan de hoogste eisen. Bij ons kun je verschillende formaten brandkasten kopen. 

Waarom een brandveilige kluis bestellen bij Kluis-kopen.nl?

Op Kluis-kopen.nl kun je terecht voor een ruim assortiment kluizen van goede kwaliteit voor scherpe prijzen. Een goede service of hulp bij vragen hebben wij hoog in het vaandel staan. Daarnaast proberen we je via onze website al zo veel mogelijk informatie te verschaffen over onze producten en ons bedrijf. Zo weet je altijd wát je koopt en wáár je koopt. Een brandveilige kluis kopen kan heel eenvoudig online en een account aanmaken is bij ons niet nodig. Je betaalt geen verzendkosten. Plaats je de bestelling op een werkdag voor 15:00 uur, dan verzenden wij de brandwerende kluis nog dezelfde dag, mits voorradig, vanuit onze eigen magazijn.

Een kluis kopen kan eenvoudig en snel op Kluis-kopen.nl!