Invouwen
 

Gratis verzending vanaf 1000,-

Heeft de bestelling een waarde van minder dan € 1000,-? Dan hanteren wij bij een brievenbuspakketje € 3,95 verzendkosten, bij een pakketzending € 6,95 en bij een grotere zending € 45,-.

 

2 jaar fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een kluis defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze eigen fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze kluizen uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om de kluis te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Op werkdagen voor 15:00 uur besteld? Indien gewenst wordt de kluis de volgende werkdag al geleverd!

Voordelen inklappen
 • ✔ Gratis verzending vanaf 1000,-
 • ✔ 2 jaar fabrieksgarantie
 • ✔ Goede kwaliteit voor een passende prijs
 • ✔ Levering op gewenste dag
 • ✔ Professionele service

Op zoek naar een brandwerende kluis?

 

Waardevolle spullen en zaken met veel emotionele waarde zijn zaken die je zeker niet wilt verliezen. Niet door diefstal, maar ook niet door een brand.

Een brandkluis is ontworpen om zich tijdelijk onder enorm warme omstandigheden staande te houden. Speciale isolatie zorgt ervoor dat de temperatuur binnenin niet te hoog oploopt. Spullen gaan hierdoor niet verloren door hitte.

32 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Securata Brandwerende kluis - Large
  Securata Brandwerende kluis - Large
  Art.nr.: KL-SECU1203
  Beoordeling:
  100.0000%
  € 619,95
 2. Securata Brandwerende kluis - Medium
  Securata Brandwerende kluis - Medium
  Art.nr.: KL-SECU1202
  Beoordeling:
  83.0000%
  € 459,95
 3. Securata Brandwerende kluis - Small
  Securata Brandwerende kluis - Small
  Art.nr.: KL-SECU1201
  Beoordeling:
  100.0000%
  € 369,95
 4. Securata Brandwerende kluis - Plus
  Securata Brandwerende kluis - Plus
  Art.nr.: KL-SECU1212
  Beoordeling:
  100.0000%
  € 479,95
 5. Securata Brandwerende kluis - Compact
  Securata Brandwerende kluis - Compact
  Art.nr.: KL-SECU1211
  Beoordeling:
  100.0000%
  € 329,95
 6. Salvus Bolzano Brandwerende archiefkast
  Salvus Bolzano Brandwerende archiefkast
  Art.nr.: Salvus Bolzano Brandwerende archiefkast
  Vanaf € 1.329,00
 7. Salvus Arezzo Archiefkast - Grade I
  Salvus Arezzo Archiefkast - Grade I
  Art.nr.: Salvus Arezzo Archiefkast - Grade I
  Vanaf € 5.440,00
 8. Salvus Florence Elektronische Afstortkluis
  Salvus Florence Elektronische Afstortkluis
  Art.nr.: Salvus Florence Elektronische Afstortkluis
  Vanaf € 4.449,00
 9. Salvus Siena Elektronische Afstortkluis
  Salvus Siena Elektronische Afstortkluis
  Art.nr.: Salvus Siena Elektronische Afstortkluis
  Vanaf € 3.949,00

Aspecten van een brandwerende kluis

brandwerende kluis

Onze brandwerende kluizen bieden uitgebreide bescherming tegen brand en inbraak. Daarnaast biedt het ook bescherming als je huis instort door bijvoorbeeld een aardbeving. Hieronder vind je enkele belangrijke eigenschappen van brandwerende kluizen:

 1. Brandbestendigheid: Onze brandwerende kluizen zijn getest onder extreme omstandigheden. Dankzij het ontwerp zijn jouw bezittingen gedurende een bepaalde tijd beschermt tegen hoge temperaturen en vlammen.
 2. Inbraakbeveiliging: Onze kluizen zijn uitgerust met geavanceerde sloten en beveiligingssystemen.
 3. Beveiliging tijdens instorting: Mocht er iets zwaars bovenop de kluis vallen, blijven jouw spullen beveiligd. Bijvoorbeeld doordat het huis instort tijdens een aardbeving. 
 4. Grootte en modellen: Onze brandwerende kluizen zijn beschikbaar in verschillende maten en modellen. Hierdoor vind je de juiste oplossing voor jouw specifieke wensen.
 5. Gemakkelijke installatie: Onze brandwerende kluizen zijn gemakkelijk te installeren. Plaats ze zelf op de plek en bevestig deze op de plaats met de meegeleverder materialen.

 

 

Optimale bescherming van persoonlijke spullen

Onze brandwerende kluizen zijn ontworpen om jouw bezittingen te beschermen tegen brand en andere noodsituaties. De kluizen zijn vervaardigd met de hoogste kwaliteit materialen. Ze zijn getest en goedgekeurd volgens de internationale normen voor brandwerendheid.

Een brandwerende kluis kopen is een verstandige keuze als je kiest voor optimale bescherming van persoonlijke items. Brand is namelijk afschuwelijk en valt helaas niet altijd te voorkomen. Het is daarom van groot belang om kostbare privé eigendommen veilig op te bergen. Ergens waar vuur en hitte buiten de deur kan worden gehouden.

Een kluis brandveilig beschermt tegen brandschade en is hiervoor uitermate goed geschikt. De brandkluizen in ons assortiment bieden voor minimaal een half uur lang bescherming tegen hoge temperaturen. Een brandkluis biedt natuurlijk ook bescherming tegen diefstal.

 

Waarom een kluis brandwerend moet zijn

Bij de aanschaf van een elektronische kluis wordt vaak niet gedacht over de brandveiligheid. Ze doorstaan misschien wel tijdelijk de vlammen. Maar de inhoud is door de extreme hitte waarschijnlijk binnen een kort tijdsbestek al verloren gegaan.

Wil je dat je waardevolle spullen ook zijn beschermt tegen een brand? Dan is een brandwerende kluis dé oplossing.

Een kluis kopen brandwerend zorgt ervoor dat je eigendommen beschermt zijn tegen brand. Denk hierbij aan eigendommen met bijvoorbeeld veel emotionele waarde. Tevens is een brandwerende kluis ook dé oplossing voor het beschermen van al uw zakelijke eigendommen. Zoals ordners voorzien van administratie, USB sticks, papier documenten, contracten, aktes en andere waardevolle documenten.

Hoe werkt het?

Een brandvrije kluis is speciaal ontworpen zodat het zich tijdelijk onder enorm warme omstandigheden staande kan houden. Ze zijn uitgevoerd met een dubbele wand met daartussen gasbeton. Dit om de temperatuur binnenin zo lang mogelijk op een respectabel niveau te houden. Dit niveau behoudt hij in een omgevingstemperatuur tot wel 1000 graden Celsius.

Een inbraak en brandwerende kluis houdt de warmte voor bepaalde tijd buiten de deur. Er zijn verschillende modellen met verschillende mate van brandwerendheid variërend van 30, 60, 90 of 120 minuten. De brandwerende kluis is zó robuust, dat deze onmogelijk te openen zijn zonder code. Daarom is een brandkluis voor thuis een absolute aanrader!

 

Brandwerende kluis voor thuis kopen?

Een brandveilige kluis voor thuis zorgt ervoor dat jouw waardevolle papieren beschermd zijn tegen brand. Een brandwerend kluisje is speciaal gebouwd om de goederen gedurende een bepaalde tijdsduur te beschermen.

Een kleine brandwerende kluis biedt voor minimaal een half uur bescherming. Hij is geschikt voor zowel thuis als op kantoor. Elk brandkastje die wij leveren is getest en voldoet aan de hoogste eisen. Bij ons heb je een ruime keuze in formaat, zodat je de perfecte brandvrije kluis kan kopen. 

Maten en modellen

Onze kluizen zijn beschikbaar in verschillende maten en modellen. Zo weet je zeker dat een brandwerende kluis perfect aansluit bij jouw wensen. Of je nu een voor thuis of op kantoor zoekt. Wij hebben een oplossing die bij je past.

De brandwerende kluizen sluit je af met een code die je zelf instelt. De deuren vergrendelen zich met meerdere bouten waardoor je zeker weet dat hij niet open kan. Dankzij een unieke code beperk je de toegang tot degenen die je hiervoor toestemming hebt gegeven.

 

Waarom een brandveilige kluis bestellen bij Kluis-kopen.nl?

Op Kluis-kopen.nl kun je terecht voor een ruim assortiment kluizen van goede kwaliteit voor scherpe prijzen. Goede service en hulp bij vragen hebben wij hoog in het vaandel staan.

Wij streven ernaar onze klanten de bescherming te bieden die nodig is voor waardevolle spullen. Documenten en andere dingen zijn hierdoor beschermd tegen brand en inbraak. Als je meer informatie wenst over een documentenkluis brandwerend bijvoorbeeld, neem dan gerust contact met ons op.

Daarnaast proberen we je via onze website al zoveel mogelijk informatie te verschaffen. Over onze producten en ons bedrijf. Zo weet je altijd wát je koopt en wáár je koopt. Een brandkluis kopen kan heel eenvoudig online en een account aanmaken is bij ons niet nodig.

Plaats je de bestelling op een werkdag voor 15:00 uur. En wij verzenden de brandbestendige kluis dezelfde dag nog. Mits voorradig, vanuit onze eigen magazijn.