Invouwen
 

Gratis verzending vanaf 1000,-

Heeft de bestelling een waarde van minder dan € 1000,-? Dan hanteren wij bij een brievenbuspakketje € 3,75 verzendkosten, bij een pakketzending € 5,95 en bij een grotere zending € 45,-.

 

2 jaar fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een kluis defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze eigen fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze kluizen uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om de kluis te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Op werkdagen voor 15:00 uur besteld? Indien gewenst wordt de kluis de volgende werkdag al geleverd!

Voordelen inklappen
  • ✔ Gratis verzending vanaf 1000,-
  • ✔ 2 jaar fabrieksgarantie
  • ✔ Goede kwaliteit voor een passende prijs
  • ✔ Levering op gewenste dag
  • ✔ Professionele service

Laptopkluis

Persoonlijke gegevens op je laptop of tablet veilig bewaren 

Of je nu een laptop, tablet, iPad of Chromebook hebt, het geeft je een gerust gevoel als deze veilig opgeborgen ligt. Jij hebt vast ook veel persoonlijke documenten op je laptop staan, aangezien we steeds meer in een digitale wereld leven. Waar we vroeger documentkluizen gebruikten, wil je nu je elektronica beveiligd opbergen in een laptopkluis. Je moet er namelijk niet aan denken dat iemand in je huis inbreekt en er met je laptop, waar allemaal persoonlijke informatie op staat, vandoor gaat. 

  

Waardevolle foto’s veiligstellen 

Terwijl je op vakantie bent maak je graag foto’s om herinneringen vast te leggen. Foto’s van het prachtige strand waar je uren aan hebt gelegen, van een oude kerk (omdat je toch ook wat anders moet hebben gedaan dan alleen aan het strand liggen) of van een berg die je trots hebt beklommen. In de hotelkamer zet je ze op je laptop zodat je een een back-up hebt en gelukkig hebben ze daar een hotelkluis zodat ze veilig bewaard blijven. Maar is je laptop wel veilig als je weer thuis bent? Wat als er iemand je huis binnendringt en er met die laptop vandoor gaat? Koop een laptopkluis en wees er zeker van dat jouw laptop thuis net zo goed beveiligd is als in een hotelkluis! 

  

Zakelijke informatie beveiligen 

Zeker als je een zakelijk device hebt wil je deze goed beschermen. Jij bent er immers verantwoordelijk voor en je wilt absoluut niet dat er gevoelige bedrijfsinformatie via jou naar buiten lekt. Door het aanschaffen van een van onze laptopkluizen weet je zeker dat je notebook veilig opgeborgen is als jij ligt te slapen of een dagje weg bent. Zo weet je zeker dat je nooit met lood in je schoenen naar je werk hoeft om slecht nieuws mede te delen! 

  

Geen twee keer een dure uitgifte doen 

Het is een dure aankoop voor een school om voor een volledige klas (of zelfs de hele school) laptops, tablets, iPads of Chromebooks aan te schaffen en je moet er niet aan denken dat je zo’n uitgave misschien nog een keer moet doen. Stel de apparaten veilig met een laptopkar, zodat je niet onverwachts geld uit hoeft te geven dat eigenlijk voor andere onderwijsmaterialen bestemd is.