Invouwen
 

2 jaar fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een kluis defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze eigen fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze kluizen uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om de kluis te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Op werkdagen voor 15:00 uur besteld? Indien gewenst wordt de kluis de volgende werkdag al geleverd!

Voordelen inklappen
 • ✔ 2 jaar fabrieksgarantie
 • ✔ Goede kwaliteit voor een passende prijs
 • ✔ Levering op gewenste dag
 • ✔ Professionele service

Wil je een geldkluis kopen?

 

Ondanks dat contant geld een steeds minder grote rol speelt in onze samenleving is het nog steeds belangrijk om dit veilig op te slaan. Of je nu op zoek bent naar zakelijke oplossing of een geld kluis bij jou thuis, kijk op deze pagina naar de verschillende mogelijkheden. Kom je er toch niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag!

8 producten

Van laag naar hoog sorteren
 1. Securata geldkistje compact met open deksel
  Securata Geldkistje - Compact
  Art.nr.: KL-SECU1401
  Beoordeling:
  80.0000%
  € 13,95
 2. Securata geldkistje plus met open deksel
  Securata Geldkistje - Plus
  Art.nr.: KL-SECU1402
  € 16,95
 3. Elektronische kluis compact
  Securata Geldkistje - Premium
  Art.nr.: KL-SECU1403
  € 19,95
 4. Salvus Siena Elektronische Afstortkluis
  Salvus Siena Elektronische Afstortkluis
  Art.nr.: Salvus Siena Elektronische Afstortkluis
  Vanaf € 3.949,00

Contant geld bewaren in een geld kluis

Het betalingsverkeer is de afgelopen jaren steeds meer digitaal geworden. Het aantal betalingen met contant geld is afgenomen en het gebruik van pinnen en andere elektronische betaalmethoden is toegenomen. Toch is contant geld zeker nog niet weg te denken als betaalmiddel. Geldkluis kopen?

 

In sommige situaties is het handiger om contant geld te gebruiken, bijvoorbeeld bij kleine betalingen of op plekken waar geen pinautomaten zijn. In drukke gebieden waar het bereik slecht is kan het gebruik van een pinautomaat ook lastig zijn. Hier ben je met contant geld altijd verzekerd van een werkend betaalmiddel.

 

Het kan ook een principiële keuze zijn. Niet iedereen wil dat alles maar te herleiden is naar de betalingen die gedaan zijn met de pinpas.

Wat je beweegreden ook is, het is belangrijk om het geld op een veilige plek te bewaren. Of dit nu in een geld kluisje bij jou thuis is. Of dat je zakelijk het contante geld wat je ontvangt wil bewaren in een geldkluisje. Het is van belang om het veilig op te bergen.

 

Geldkluis kopen?

Voor bedrijven en verenigingen die dagelijks met contant geld te maken hebben, is een geldkluis onmisbaar. Geldkluizen zorgen ervoor dat al het contante geld netjes en geordend wordt opgeslagen.

Een geldkluis kan meerdere functies hebben. Ze worden onder andere gebruikt voor het dagelijks afromen van contant geld en om diefstal te voorkomen. Uiteraard is een geldkluis ook ideaal voor privégebruik.

Wanneer je munten veilig wilt opbergen bieden wij handige geldkluisjes in verschillende afmetingen. En voor grotere bedragen zijn onze afstortkluizen ideaal.

 

Welke geld kluis moet ik kiezen?

Een geldkluis is speciaal ontworpen om contant geld veilig op te bergen. Geldkluizen zijn er in verschillende maten en gewichten, afhankelijk van de hoeveelheid geld die je wilt opbergen en de beschikbare ruimte. Een kleine geldkluis kan makkelijk zijn als je maar weinig contant geld hoeft te bewaren. Of dit geldkluisje alleen in een klein hoekje kwijt kan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een klein geldkistje.

 

Een geldkluis kan daarnaast ook verschillende soorten sluitsystemen hebben, zoals een sleutelslot, een cijferslot of een biometrisch slot. Hierbij is het afhankelijk van jouw voorkeur wat je het fijnst vindt.

Wil je met meerdere mensen in de geldkluis kunnen? Dan is een cijferslot handig. Ben je iemand die codes slecht onthoudt? Dan is een sleutel weer fijner.

 

Belangrijk is om te kijken of de geldkluis inbraakwerend is. Wat je kunt doen bij een kleine geldkluis om dit te verhogen is hem bijvoorbeeld in een elektronische kluis te plaatsen. Hoe hoger de inbraakwerendheid, hoe beter de kluis jouw geld zal beschermen.

Sommige geldkluizen kun je verankeren aan de vloer of muur waardoor deze nog beter te bevestigen zijn. Zo maak je het nog lastiger om de geld kluis mee te nemen.

 

Bij de aanschaf van een geldkluis is het belangrijk om te overwegen hoeveel geld je wilt opbergen en wat je wilt beschermen. Daarnaast moet je rekening houden met de afmetingen van de kluis en waar je deze wilt plaatsen.

Houd er rekening mee dat een geldkluis niet alleen bescherming biedt tegen inbraak en brand. Maar ook tegen onbevoegde toegang van personen die niet geautoriseerd zijn om de kluis te openen. Het is daarom verstandig om de kluis goed af te sluiten en de sleutel of de code veilig te bewaren.

Geldkluisje of afstortkluis?

Of het nu een kleine of grote organisatie betreft, wij bieden een passende oplossing wat geldkluizen betreft. Kluizen voor het veilig opbergen van geld zijn in verschillende varianten beschikbaar. Kleinere modellen, zoals geldkluisjes, zijn zeer geschikt voor het veilig en overzichtelijk opbergen van contant geld.

Deze geldkluisjes bevatten een sleutelslot en zijn gemakkelijk te gebruiken als kleine kassa. Of om het geld gemakkelijk op te bergen en daarmee diefstal en andere problemen te voorkomen.

 

Als er sprake is van een grote hoeveelheid contanten en biljetten per dag, dan adviseren wij een groter formaat geldkluis. Deze afstortkluis, ook wel afroomkluis genoemd, is dan een absolute must!

Zeker wanneer er binnen jouw bedrijf gebruik wordt gemaakt van een kassa. Het is dan zeer raadzaam om gedurende de dag het geld af te romen. Zo voorkom je dat een dief gemakkelijk bij het geld kan komen.

 

Waar gebruik ik een geldkluis?

Een geldkluis kan in verschillende situaties worden gebruikt, afhankelijk van waar je je contant geld veilig wilt opbergen. Hieronder volgen enkele voorbeelden van situaties waarin een geldkluis handig kan zijn:

 

Thuis

Een geldkluis kan thuis worden gebruikt om contant geld op te bergen, evenals belangrijke documenten, sieraden of andere kostbaarheden. Het kan bijvoorbeeld handig zijn als je vaak contant geld in huis hebt. En vaak zijn de kleine geldkluisjes perfect om kleinere kostbaarheden zoals sieraden in te bewaren.

 

Bedrijf

In een zakelijke omgeving kan een geldkluis worden gebruikt om kasgeld veilig op te bergen. Bijvoorbeeld in een winkel, restaurant, of andere organisatie waar contant geld een belangrijk onderdeel van de dagelijkse werkzaamheden is. Vaak bewaar je het contante geld wat je nog in gebruik hebt dan in een kassa of klein geldkluisje. En stort je grotere bedragen in een afstortkluis of grotere geld kluis.

 

Banken

Banken maken veel gebruik van geldkluizen om grote hoeveelheden geld veilig op te bergen. Dit geld kan bijvoorbeeld afkomstig zijn van kluisjes van klanten, of van de geldautomaten. Wat banken tegenwoordig ook aanbieden is dat je je eigen kluis kan huren.

 

Evenementen

Bij evenementen waar veel contant geld in omgaat, zoals bijvoorbeeld festivals, kan een geldkluis worden gebruikt om kasgeld veilig op te bergen. Dit voorkomt dat het geld gemakkelijk gestolen kan worden. Hierbij geldt, net zoals bij bedrijven, dat het geld wat nog gebruikt wordt als wisselgeld vaak in een kassa of geldkluisje ligt. En grotere bedragen in afstortkluizen of grotere geldkluizen.

 

Geldkluisje eenvoudig bestellen bij kluis-kopen.nl

Kluis-kopen.nl biedt geldkluisjes aan in diverse formaten. Belangrijk voor jou is om te bedenken welke functie deze kluis zal gaan hebben en waar je deze gaat opbergen. Op deze manier zorg je ervoor dat je het juiste formaat geldkluis bestelt.

Wist je dat we ook boek kluisjes verkopen? Deze zijn qua inhoud vergelijkbaar met een klein geldkluisje, voorzien van een imitatie omslag waardoor ze eruit zien als een normaal boek. Zo heb je een verborgen kluis.

 

Totaalpakket

Vanwege ons ruime assortiment in kluizen kunnen wij zorgdragen voor een totaalpakket. Want naast het veilig bewaren van contanten is het wellicht ook belangrijk om jouw overige waardevolle bezittingen goed achter slot en grendel op te bergen. Een brandwerende kluis zoals de Securata Plus of een elektronische kluis is hierin een slimme keus.

 

Wij hebben een ruime voorraad aan kluizen wat ervoor zorgt dat je jouw kluis snel ontvangt. Weet je niet welke geldkluis je moet bestellen en heb je aanvullende informatie nodig? Geen probleem! Wij voorzien je graag van extra advies!