Invouwen
 

Gratis verzending vanaf 1000,-

Heeft de bestelling een waarde van minder dan € 1000,-? Dan hanteren wij bij een brievenbuspakketje € 3,75 verzendkosten, bij een pakketzending € 5,95 en bij een grotere zending € 45,-.

 

2 jaar fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een kluis defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze eigen fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze kluizen uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om de kluis te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Op werkdagen voor 15:00 uur besteld? Indien gewenst wordt de kluis de volgende werkdag al geleverd!

Voordelen inklappen
  • ✔ Gratis verzending vanaf 1000,-
  • ✔ 2 jaar fabrieksgarantie
  • ✔ Goede kwaliteit voor een passende prijs
  • ✔ Levering op gewenste dag
  • ✔ Professionele service

Kluis huren?

Kluis huren

We kunnen ons goed voorstellen dat je een kluis wilt huren om bijvoorbeeld je kostbare sieraden, horloges, foto's met veel emotionele waarde, geld of waardevolle papieren op een veilige manier op te bergen. Je bergt deze zaken vanzelfsprekend liever niet op ergens in een kast of lade. Vooral als je op vakantie gaat dan is het een fijne gedachte dat je persoonlijke kostbaarheden veilig zijn opgeborgen. Een bankkluis huren (safeloket) ligt dan erg voor de hand.

Een bankkluis huren?

Een kluis huren bij de bank heeft natuurlijk enkele voordelen. Mocht er thuis onverhoopt een brand ontstaan, dan liggen je waardevolle spullen en belangrijkste foto's in ieder geval veilig opgeslagen bij de bank. Maar regelmatig of permanent een kluis huren neemt ook de nodige kosten met zich mee. En niets is vervelender dan zaken die je vaak gebruikt - zoals een horloge of sieraden - dat je deze niet direct bij de hand hebt. Heb je er wel eens aan gedacht om een kluis voor thuis aan te schaffen? Een privékluis heeft veel voordelen ten opzichte van een bankkluis huren. Het is een eenmalige investering en daarom verdient het zich snel terug.

Een eigen kluis voor thuis

Een bankkluis huren is niet nodig als je in het bezit bent van een eigen kluis, gewoon bij je thuis. En je eigen bankvestiging moet ook maar net de mogelijkheid bieden om een safeloket te kunnen huren. Want een kluis huren is namelijk lang niet bij alle bankvestigingen mogelijk.

Een kluis voor thuis, mits goed verankerd, is een betrouwbare manier om thuis waardevolle spullen op te bergen. Bijkomend voordeel is dat je de deur niet uit hoeft als je wat uit de kluis nodig hebt. Door het kluisje goed te verankeren maak je het dieven onmogelijk om de kluis snel mee te nemen. Een kluis is op verschillende manieren te verankeren, zoals aan de muur of in de vloer. Om de brandbestendigheid van een brandkluis te kunnen waarborgen zijn dit type kluisjes niet voorzien van bevestigingsgaten voor verankering. Daarom is een brandwerende kluis voorzien van een geïntegreerd alarmsysteem.

Let wel; een goedkope kluis die je aanschaft bij de bouwmarkt is allesbehalve een koopje. Ze houden nauwelijks stand tegen de ervaren crimineel. Slechts 25 euro voor een kluis klinkt wel heel aantrekkelijk, maar een inbreker draait er zijn hand niet voor om. Een paar slagen met de hamer zijn soms al voldoende om het kluisje open te breken.

Bij kluis-kopen.nl bieden we je een ruime diversiteit aan kwalitatief hoogwaardige kluizen.

Biedt de kluis een veilige opslag bij brand?

Een ongeluk zit in een klein hoekje, zo ook een brand. Een brandwerende kluis is dan een veilige optie om je kostbare privé eigendommen in op te bergen. Deze kluizen zijn minimaal een uur lang bestand tegen hoge temperaturen tot maar liefst ca. 1000 graden Celsius.

Bespaar ik veel kosten als ik een kluis koop?

Een kluis huren bij de bank kost al gauw 50 euro per jaar. Afhankelijk van het type kluis je wilt huren, heb je de aanschaf van een privékluis al snel binnen ca. 10 jaar terugverdiend. Wanneer je alleen een kluis wilt huren als je op vakantie gaat, dan duurt het vanzelfsprekend wat langer om de investering terug te verdienen. Maar het is toch een net zo fijn idee dat je jouw waardevolle spullen en geld áltijd veilig op kunt bergen. Veel inbraken vinden immers vaak plaats terwijl je gewoon aan het werk bent, even naar de winkel, of zelfs als je gewoon thuis bent.