Invouwen
 

2 jaar fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een kluis defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze eigen fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze kluizen uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om de kluis te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Op werkdagen voor 15:00 uur besteld? Indien gewenst wordt de kluis de volgende werkdag al geleverd!

Voordelen inklappen
  • ✔ 2 jaar fabrieksgarantie
  • ✔ Goede kwaliteit voor een passende prijs
  • ✔ Levering op gewenste dag
  • ✔ Professionele service

Kluisje huren?

Kluis huren

Als je kostbaarheden zoals sieraden, horloges, emotioneel waardevolle foto's, geld of belangrijke papieren wilt opslaan op een veilige manier, is het begrijpelijk dat je denkt aan het huren van een Nederlandse kluis. Je wilt verzekerd zijn dat de spullen veilig zijn opgeborgen, vooral als je op vakantie gaat. Dan is het niet handig om deze in een kast of lade op te bergen. Een bankkluis (safeloket) huren ligt dan erg voor de hand..

Een bankkluis/safeloket huren?

Een bankkluis huren bij de bank heeft natuurlijk enkele voordelen. Mocht er thuis onverhoopt een brand ontstaan, dan liggen je waardevolle spullen en belangrijkste foto's in ieder geval veilig opgeslagen bij de bank. Maar regelmatig of permanent een kluisje huren neemt ook de nodige kosten met zich mee. En niets is vervelender dan zaken die je vaak gebruikt - zoals een horloge of sieraden - dat je deze niet direct bij de hand hebt. Heb je er wel eens aan gedacht om een kluis voor thuis aan te schaffen? Een privékluis heeft veel voordelen ten opzichte van een bankkluis huren.

Een eigen kluis voor thuis

Het huren van beveiligde bankkluizen (safeloket) is niet nodig als je in het bezit bent van een eigen kluis, gewoon bij je thuis. En een van de vestigingen van jouw bank moet ook maar net de mogelijkheid bieden om een safeloket te kunnen huren. Want een kluis huren is namelijk lang niet bij alle bank vestigingen mogelijk.

Verankeren van kluisjes

Een veilige kluis voor thuis, mits goed verankerd, is een betrouwbare manier om thuis waardevolle spullen op te bergen. Bijkomend voordeel is dat je de deur niet uit hoeft als je wat nodig hebt. Het is tenslotte best lastig om een Nederlandse kluis bij een van de vele vestigingen van de bank in het land te hebben, daar moet je telkens naar toe.

Lastig mee te nemen

Door het kluisje goed te verankeren maak je het dieven onmogelijk om deze snel mee te nemen. Hij is op verschillende manieren te verankeren, zoals aan de muur of in de vloer. Om de brandbestendigheid van een brandkluis te kunnen waarborgen zijn dit type kluisjes niet voorzien van bevestigingsgaten voor verankering aan de muur. Deze zijn alleen te verankeren aan de bodem en voorzien van een geïntegreerd alarmsysteem.

Veilig opslaan in jouw 'safeloket' thuis

Als je een kluis koopt, ben je de eigenaar ervan en heb je de vrijheid om ermee te doen wat je wilt. Als je een kluis huurt, ben je afhankelijk van de voorwaarden van de verhuurder en kan het zijn dat je de kluis op een gegeven moment moet teruggeven. Als je een kluis koopt, kun je een grotere kiezen die meer ruimte biedt voor je waardepapieren, contracten en edelmetalen bijvoorbeeld. Als je een kluis huurt, ben je vaak beperkt tot de standaardgrootte van de kluis.

Bij kluis-kopen.nl bieden we je een ruime diversiteit aan kwalitatief hoogwaardige kluizen.

Biedt de kluis een veilige opslag bij brand?

Een ongeluk zit in een klein hoekje, zo ook een brand. Een brandwerende kluis is dan een veilige optie om je kostbare privé eigendommen in op te bergen. Deze kluizen zijn minimaal een uur lang bestand tegen hoge temperaturen tot maar liefst ca. 1000 graden Celsius.

Bespaar ik veel kosten als ik een kluis koop?

Hoewel het kopen van een kluis in eerste instantie duurder kan zijn dan het huren ervan, kan het op de lange termijn goedkoper zijn. Als je bankkluizen huurt, moet je elke maand of jaarlijks huur betalen, wat op de lange termijn duurder kan zijn dan kopen. Een kluisje huren bij de bank kost al gauw 100 euro per jaar. Afhankelijk van het type die je wilt huren, heb je de aanschaf van een privékluis al snel binnen ca. 10 jaar terugverdiend. Wanneer je alleen een kluisje wilt huren als je op vakantie gaat, dan duurt het vanzelfsprekend wat langer om de investering terug te verdienen. Maar het is toch een net zo fijn idee dat je jouw waardevolle spullen en geld áltijd veilig en eventueel verzekerd op kunt bergen. Veel inbraken vinden immers vaak plaats terwijl je gewoon aan het werk bent, even naar de winkel, of zelfs als je gewoon thuis bent.

Opmerkingen

Geen opmerkingen