Invouwen
 

2 jaar fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een kluis defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze eigen fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze kluizen uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om de kluis te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Op werkdagen voor 15:00 uur besteld? Indien gewenst wordt de kluis de volgende werkdag al geleverd!

Voordelen inklappen
  • ✔ 2 jaar fabrieksgarantie
  • ✔ Goede kwaliteit voor een passende prijs
  • ✔ Levering op gewenste dag
  • ✔ Professionele service

Banksparen is zinloos!

Banksparen

Gesprek van de dag: sparen is zinloos op de bank!

Het is één van de artikelen omtrent de spaarrentes waarmee de Telegraaf vandaag (10 maart 2016) op haar website kopt. Bij de grootste banken krijgen huishoudens nog maar 0,6 procent rente op hun spaargeld. Dit was enkele jaren geleden nog meer dan 2 procent! En de kans is groot dat de spaarrentes nog verder gaan dalen nu de Europese Centrale Bank (ECB), onder leiding van de Italiaan Mario Draghi, heeft aankondigt zijn rente voor banken te verlagen. Dit kan gaan betekenen dat de spaarrente in Nederland zo ver zou kunnen gaan dalen, dat spaargeld op de bank ons meer geld gaat kosten dan dat het oplevert.

Banksparen is zinloos! Ga voor een kluis!

Op zoek naar alternatief voor sparen?

We zitten er niet op te wachten dat ons spaargeld ons straks geld gaat kosten. Daarom gaan veel mensen op zoek naar een alternatief voor sparen op de bank. De meest veilige optie is het geld op de bank laten staan. Of kies je ervoor om (een deel van) het spaargeld te gaan beleggen: in aandelen of juist in mooie, lekkere of waardevaste spullen. Tips voor zaken om in te gaan beleggen? Bekijk dan eens het artikel " Ik wil iets anders met mijn spaargeld… maar wat?" op de website van Geld & Recht. Het neemt echter wel risico's met zich mee. Je kunt er flink aan verdienen, maar je kunt ook geld verliezen. Doe dit dan ook alleen met een deel van je spaargeld wat je kunt missen.

Al aan een privékluis gedacht?

Door alle perikelen rondom de spaarrentes is de verkoop van kluizen de laatste tijd gestegen. Dat is niet zo gek. Een goede privékluis geeft je de mogelijkheid om (een deel van) je spaargeld veilig te bewaren, mits je voor een goed exemplaar gaat die te verankeren is aan de muur of de vloer. Een privékluis, elektronische kluis en fingerprint kluis van Kluis-kopen.nl zijn enkele voorbeelden van kwaliteitskluisjes voor thuis die te verankeren zijn voor optimale veiligheid tegen diefstal.

Kluis bestellen?

Kluis voor spaargeld

Opmerkingen

Geen opmerkingen