Invouwen
 

2 jaar fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een kluis defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze eigen fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze kluizen uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om de kluis te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Op werkdagen voor 15:00 uur besteld? Indien gewenst wordt de kluis de volgende werkdag al geleverd!

Voordelen inklappen
  • ✔ 2 jaar fabrieksgarantie
  • ✔ Goede kwaliteit voor een passende prijs
  • ✔ Levering op gewenste dag
  • ✔ Professionele service

Hierom moet je een kluis nemen

Hierom neem je een kluis

De rente is laag en mensen verliezen steeds meer het vertrouwen in banken. Voor sommigen een reden om het geld van de bank te halen en in een kluis te stoppen. Is dat slim? Patricia Boon zocht het uit. Presentatie: Roel den Outer.

Bron: Telegraaf (DFT)

Waarom een kluis nemen?

De rente is op dit moment zó laag dat je rente niks meer oplevert. Wellicht wordt de rente zelfs negatief wat gaat betekenen dat je geld moet gaan betalen om je geld bij de bank te bewaren. Weinig mensen zitten er op te wachten om "bewaargeld" te gaan betalen aan de bank. Een deel van de mensen is het vertrouwen al verloren in de banken en vindt het sinds de financiële crisis helemaal niet prettig meer om het geld op de bank te laten staan. Zij hebben al een kluis aangeschaft om hierin het spaargeld in eigen beheer te bewaren. Maar met de voorspelling dat spaarrentes negatief zullen worden, is een kluis voor steeds meer mensen een alternatief voor de spaarrekening bij de bank.

Kluis huren of kluis kopen?

Als je van plan bent om een kluis te nemen dan heb je twee mogelijkheden, namelijk een kluis huren of een kluis kopen. Een kluis huren kan met een beetje geluk nog bij je eigen bank, maar het aantal bankfilialen die deze optie aanbiedt neemt aanzienlijk af. Deels wordt dit gat weer opgevuld door kluisverhuurders die zaken doen met de banken. Wat dit kost hangt af van het formaat. Een klein kluisje voor je waardepapieren is er vanaf ca. 99 euro per jaar. Een grote kluis welke ook geschikt is voor een kunstcollectie komt neer op ongeveer 300 euro per jaar. Het nadeel van een kluis huren is dat je elke keer op en neer moet naar je kluis. Deze bevindt zich nou eenmaal niet bij je thuis. Is dit voor jou ook een groot nadeel? Dan kun je een kluis kopen. Dit is een eenmalige investering die zich snel terug verdient als je dit afzet tegen een kluis huren op de lange termijn. Als je een (brandwerende) kluis wilt gaan kopen, dan ben je bij Kluis-kopen.nl aan het juiste adres. We bieden een ruim aanbod (brandveilige) kluizen, welke stevig te verankeren zijn aan de muur of vloer.

Kluis kopen?

 

 

Opmerkingen

Geen opmerkingen