Invouwen
 

Gratis verzending vanaf 1000,-

Heeft de bestelling een waarde van minder dan € 1000,-? Dan hanteren wij bij een brievenbuspakketje € 3,75 verzendkosten, bij een pakketzending € 5,95 en bij een grotere zending € 45,-.

 

2 jaar fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een kluis defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze eigen fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze kluizen uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om de kluis te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Op werkdagen voor 15:00 uur besteld? Indien gewenst wordt de kluis de volgende werkdag al geleverd!

Voordelen inklappen
  • ✔ Gratis verzending vanaf 1000,-
  • ✔ 2 jaar fabrieksgarantie
  • ✔ Goede kwaliteit voor een passende prijs
  • ✔ Levering op gewenste dag
  • ✔ Professionele service

Tips

Kluis huren

Kluisje huren?

Als je kostbaarheden zoals sieraden, horloges, emotioneel waardevolle foto's, geld of belangrijke papieren wilt opslaan op een veilige manier, is het begrijpelijk dat je denkt aan het huren van een Nederlandse kluis. Je wilt verzekerd zijn dat de spullen veilig zijn opgeborgen, vooral als je op vakantie gaat. Dan is het niet handig om deze in een kast of lade op te bergen. Een bankkluis (safeloket) huren ligt dan erg voor de hand.

Lees verder

Kluizen op voorraad

De kluizen zijn binnen

Drie weken geleden hebben we al een artikel geschreven dat een nieuwe voorraad onderweg was. Inmiddels kunnen we melden dat ze binnen zijn! Het heeft even geduurd, maar het wachten wordt beloond. Alle kluizen zijn vanaf nu weer direct uit voorraad leverbaar!

Lees verder

Veiligheid tijdens vakantie

Uw huis veilig tijdens de vakantie

Binnenkort is het weer zover, de vakantieperiode staat voor de deur. Komende zomer gaan er weer miljoenen Nederlanders op vakantie. De periode dat veel woningen weer voor even verruild worden voor een hotel, tent, caravan, appartement of vakantiewoning. De kans is groot dat u er deze zomer ook lekker op uit gaat. Maar is uw huis veilig tegen inbraak? Niemand zit te wachten op diefstal, daarom is het verstandig om te zorgen voor een veilig huis om die inbreker buiten de deur te houden.

Lees verder

Nieuwe voorraad kluizen

Nieuwe voorraad kluizen

Zie ginds komt de ... zeecontainer! Goed nieuws! Vanaf medio mei krijgen we een nieuwe voorraad kluizen binnen. Niet alleen onze hardlopers komen dan weer binnen, we hebben tevens het assortiment flink uitgebreid.

Lees verder

Sieraden kluis

Sieraden veilig opbergen

Sieraden opbergen een kluis is zeker geen overbodige luxe. Sieraden zijn namelijk de meest gewilde objecten bij woninginbraken. Ze zijn eenvoudig mee te nemen om vervolgens te kunnen verkopen, maar laat nou net sieraden vaak veel emotionele waarde hebben omdat het bijvoorbeeld erfstukken zijn of omdat je het ooit cadeau hebt gekregen van een dierbaar persoon.

Lees verder

Kluis verankeren

Kluis verankeren

Een kluis verankeren is eigenlijk geen optie, maar een must! Het goed vastzetten van een kluis is van groot belang. Je zit er tenslotte niet op te wachten dat de dief er alsnog met de hele kluis vandoor gaat. Vooral in het geval van kleine kluisjes is kluis verankering niet iets om te laten zitten. Kleine kluisjes wegen immers niet heel veel en zijn dus nog wel een keer te tillen.

Lees verder

Welke kluis koop ik

Welke kluis moet ik kopen?

Je kostbare bezittingen verdienen het om veilig te worden opgeslagen voor optimale bescherming tegen diefstal of bij een brand. Je zit er natuurlijk niet op te wachten dat een dief er met jouw waardevolle sierraden, geld, cheques of reserve autosleutels vandoor gaat. En met de keuze voor een brandwerende kluis bescherm je in ieder geval je meest kostbare documenten, sierraden, kleine erfstukken en foto's tegen een alles verwoestende band. Een kluis kopen, of het nu voor privé gebruik is of voor op de zaak, is een zeer verstandig besluit.

Lees verder

Noodsleutels kluis

Het belang van noodsleutels bij een kluis

Of het nu gaat om een elektronische kluis, privékluis, hotelkluis of een sleutelkluis, alle kluizen voorzien van een elektronisch slot bieden te allen tijde de mogelijkheid om de kluis mechanisch te openen met behulp van de meegeleverde noodsleutels. Veelal wordt het belang van een noodsleutel onderschat en raakt men deze kwijt of wordt deze in de kluis zelf gelegd. Waarom zijn noodsleutels bij een kluis nu zo belangrijk? Wij leggen het uit.

Lees verder