Let op: in verband met Hemelvaart zijn wij donderdag 26 en vrijdag 27 mei gesloten. Bestellingen worden op maandag 30 mei weer verzonden.

Invouwen
 

Gratis verzending vanaf 1000,-

Heeft de bestelling een waarde van minder dan € 1000,-? Dan hanteren wij bij een brievenbuspakketje € 3,75 verzendkosten, bij een pakketzending € 5,95 en bij een grotere zending € 45,-.

 

2 jaar fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een kluis defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze eigen fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze kluizen uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om de kluis te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Op werkdagen voor 15:00 uur besteld? Indien gewenst wordt de kluis de volgende werkdag al geleverd!

Voordelen inklappen
  • ✔ Gratis verzending vanaf 1000,-
  • ✔ 2 jaar fabrieksgarantie
  • ✔ Goede kwaliteit voor een passende prijs
  • ✔ Levering op gewenste dag
  • ✔ Professionele service

Tips

Grote kluis kopen

Grote kluis kopen?

Een grote kluis is voor veel bedrijven, instellingen en verenigingen onmisbaar. Of er nu geld, waardepapieren, administratie of andere waardevolle zaken veilig achter slot bewaard moeten worden. Of wat te denken van bescherming tegen brand of het veilig opbergen van wapens bij bijvoorbeeld een schietvereniging. In deze blog lichten we graag enkele grote kluizen uit ons assortiment uit.

Lees verder

Kluis verhuizen

Kluis verhuizen?

Ga je verhuizen en moet er ook een zware of verankerde kluis meeverhuizen? Of wil je een kluis binnen hetzelfde pand verplaatsen? Denk eerst goed na over verschillende zaken. Een kluis verhuizen is vaak niet een klusje om zo maar even uit te voeren. In deze blog geven we graag tips voor een goede voorbereiding.

Lees verder

Sieraden kluis

Sieraden veilig opbergen

Sieraden opbergen een kluis is zeker geen overbodige luxe. Sieraden zijn namelijk de meest gewilde objecten bij woninginbraken. Ze zijn eenvoudig mee te nemen om vervolgens te kunnen verkopen, maar laat nou net sieraden vaak veel emotionele waarde hebben omdat het bijvoorbeeld erfstukken zijn of omdat je het ooit cadeau hebt gekregen van een dierbaar persoon.

Lees verder

Welke kluis koop ik

Welke kluis moet ik kopen?

Je kostbare bezittingen verdienen het om veilig te worden opgeslagen voor optimale bescherming tegen diefstal of bij een brand. Je zit er natuurlijk niet op te wachten dat een dief er met jouw waardevolle sierraden, geld, cheques of reserve autosleutels vandoor gaat. En met de keuze voor een brandwerende kluis bescherm je in ieder geval je meest kostbare documenten, sierraden, kleine erfstukken en foto's tegen een alles verwoestende band. Een kluis kopen, of het nu voor privé gebruik is of voor op de zaak, is een zeer verstandig besluit.

Lees verder

Noodsleutels kluis

Het belang van noodsleutels bij een kluis

Of het nu gaat om een elektronische kluis, privékluis, hotelkluis of een sleutelkluis, alle kluizen voorzien van een elektronisch slot bieden te allen tijde de mogelijkheid om de kluis mechanisch te openen met behulp van de meegeleverde noodsleutels. Veelal wordt het belang van een noodsleutel onderschat en raakt men deze kwijt of wordt deze in de kluis zelf gelegd. Waarom zijn noodsleutels bij een kluis nu zo belangrijk? Wij leggen het uit.

Lees verder

Kluis tegen inbrekers

December feestmaand voor inbrekers

Het duurt niet lang meer en dan begint al weer de laatste maand van het jaar. De maand dat we weer gezellig met z'n allen Sinterklaas, Kerst en Oud & Nieuw gaan vieren. Maar december is hiermee ook gelijk een "feestmaand" voor inbrekers. Traditiegetrouw vinden ieder jaar de meeste inbraken plaats tijdens de feestdagen.

Lees verder

Testprocedure Brandkluizen

Test procedure Brandkluizen

De verschillende type brandwerende kluizen die we aanbieden in ons assortiment zijn onderworpen aan een uitgebreide test procedure om zo een goede brandwerendheid te kunnen waarborgen. In deze blog geven we je een kijkje achter de schermen bij de test procedure die de verschillende brandkluizen hebben ondergaan.

Lees verder

Spraakmakende kluizen

Spraakmakende kluizen

Een lijst met enkele van de meest spraakmakende kluizen in de wereld. Zeer goed beveiligd om de meest uiteenlopende zaken te bewaken. Van de best beveiligde, de grootste goudreserves tot dat ene geheime recept.

Lees verder

Inbraakbeveiliging

Inbraakbeveiliging in huis?

Een goede inbraakbeveiliging thuis is van essentieel belang om ongewenste indringers buiten de deur te houden. Vooral nu de vakantieperiode weer is aangebroken zullen veel woningen de aankomende tijd weer een tijdje niet bewoond worden. Gouden tijden dus voor inbrekers. In deze blog geven we u een paar tips voor huisbeveiliging.

Lees verder

Kluizen op voorraad

De kluizen zijn binnen

Drie weken geleden hebben we al een artikel geschreven dat een nieuwe voorraad onderweg was. Inmiddels kunnen we melden dat ze binnen zijn! Het heeft even geduurd, maar het wachten wordt beloond. Alle kluizen zijn vanaf nu weer direct uit voorraad leverbaar!

Lees verder