Invouwen
 

2 jaar fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een kluis defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze eigen fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze kluizen uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om de kluis te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Op werkdagen voor 15:00 uur besteld? Indien gewenst wordt de kluis de volgende werkdag al geleverd!

Voordelen inklappen
 • ✔ 2 jaar fabrieksgarantie
 • ✔ Goede kwaliteit voor een passende prijs
 • ✔ Levering op gewenste dag
 • ✔ Professionele service

Kluis met sleutel

17 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Securata Kluis met sleutel - Medium - Zwart
  Securata Kluis met sleutel - Medium - Zwart
  Art.nr.: KL-SECU1104
  Beoordeling:
  100.0000%
  € 62,95
 2. Securata Kluis met sleutel - Small - Zwart
  Securata Kluis met sleutel - Small - Zwart
  Art.nr.: KL-SECU1102
  Beoordeling:
  100.0000%
  € 59,95
 3. Salvus Bolzano Brandwerende archiefkast
  Salvus Bolzano Brandwerende archiefkast
  Art.nr.: Salvus Bolzano Brandwerende archiefkast
  Vanaf € 1.329,00
 4. Filex CS
  Filex CS
  Art.nr.: Filex CS
  Vanaf € 569,00

Kluis met sleutel kopen?

 

Een kluis met sleutel kopen is de uitkomst als het gaat het veilig en geordend opbergen van onder andere geld, waardevolle documenten, sieraden of andere persoonlijke eigendommen van waarde. Onze kluizen zijn eenvoudig in gebruik en speciaal ontworpen om het gros van de dieven te slim af te zijn. Met een kluis en daarbij behorend sleutelslot heb je geen pasjes nodig en je hoeft ook geen codes te onthouden. Dit soort kluizen heeft een groot gebruiksgemak omdat je de kluis eenvoudig opent en sluit met je eigen sleutel. Toch liever een dubbele controle waarbij je zowel een sleutel als een code nodig hebt? Deze kluizen zijn er ook.

 

Je eigendommen goed beveiligd!

Met een kluis voor thuis berg je waardevolle eigendommen gemakkelijk op. Een kluisje voor thuis zorgt ervoor dat je de kans op diefstal van je waardevolle spullen aanzienlijk verkleint. Naast een kluis met sleutel, oftewel een kluis met mechanisch slot, kun je ook kiezen voor een elektronische kluis of een brandwerende kluis. Met een brandwerende kluis zijn je eigendommen zoals sieraden, contant geld, horloges, paspoorten en foto's voor een bepaalde tijd beschermd tijdens een eventuele brand. Zoals bijvoorbeeld de Securata Brandwerende kluis - Compact.

Wil je er bijvoorbeeld ook fotoalbums of een laptop in kwijt kunnen, dan kun je kiezen voor een grote kluis met sleutel. Kijk voor de aanschaf altijd eerst goed naar de afmetingen, zodat je niet voor verrassingen wat betreft opbergmogelijkheden komt te staan.

Welke kluis met sleutel kies ik?

edereen wil de kans op diefstal van persoonlijke en waardevolle spullen natuurlijk zo klein mogelijk maken. Omdat iedereen andere wensen heeft wat betreft veilige opslag, bieden wij op Kluis-Kopen.nl een zeer variabel aanbod in kluizen.

Wanneer je een kluis zoekt om biljetten en contanten veilig in op te bergen, dan is een geldkistje de ideale oplossing. Door het handzame formaat en het lichte gewicht is deze variant erg praktisch en eenvoudig om mee te nemen. Zowel voor zakelijk als privé gebruik is een geldkistje in veel gevallen onmisbaar.

Heb je behoefte aan wat meer ruimte om waardevolle items in op te bergen? Paspoorten, gegevensdragers, of sieraden. Dan biedt een groter type kluis met sleutel, bijvoorbeeld een documentkluis, de oplossing. Deze kluizen hebben een solide stalen constructie en de binnenzijde is voorzien van een beschermende vloermat waardoor je heel overzichtelijk de inhoud van de kluis kunt organiseren.

Een extra handigheid is het feit dat deze kluissoort zich makkelijk laat bevestigen aan een muur of op de vloer. Extra beveiliging voor al jouw waardevolle spullen.

Maximale veiligheid met de kluizen van kluis-kopen.nl

Door het ruime assortiment kluizen op kluis-kopen.nl is er altijd een geschikt model voor jouw specifieke wensen en doeleinden. Je betaalt bij ons geen verzendkosten en door onze ruime voorraad wordt jouw bestelling spoedig geleverd. Heb je nog aanvullende informatie nodig over een kluis met sleutel? Geen probleem, onze klantenservice staat voor je klaar!