Invouwen
 

2 jaar fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een kluis defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze eigen fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze kluizen uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om de kluis te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Op werkdagen voor 15:00 uur besteld? Indien gewenst wordt de kluis de volgende werkdag al geleverd!

Voordelen inklappen
 • ✔ 2 jaar fabrieksgarantie
 • ✔ Goede kwaliteit voor een passende prijs
 • ✔ Levering op gewenste dag
 • ✔ Professionele service

Verberg jouw waardevolle spullen in een geheime kluis

 

Als je waardevolle spullen hebt, is het belangrijk om ze veilig op te bergen. Of het nu gaat om juwelen, belangrijke documenten of contant geld, een kluis kan de perfecte oplossing zijn. Soms wil je naast het veilig opbergen ook graag dat de kluis niet opvalt. In dat geval is een geheime kluis misschien wel de beste optie. Verberg ze bijvoorbeeld in een boekkluis in de boekenkast. Of kies ervoor om een vloerkluis onder het tapijt te plaatsen. Hieronder lees je meer over de voordelen van een geheime kluis en vertellen we waarom het de ideale keuze is voor particulieren en bedrijven die op zoek zijn naar veilige opslag. 

25 producten

Van laag naar hoog sorteren
 1. Boekkluis bruin small met sleutel
  € 9,95
 2. Elektronische kluis compact
  Boekkluis met cijferslot - Vlinder - Medium
  Art.nr.: KL-SECU1712
  Beoordeling:
  88.0000%
  € 19,95
 3. Elektronische kluis compact
  € 12,95
 4. Boekkluis met cijferslot - Vlinder - Small
  Boekkluis met cijferslot - Vlinder - Small
  Art.nr.: KL-SECU1702
  Beoordeling:
  100.0000%
  € 14,95
 5. Boekkluis vooraanzicht met een roos afbeelding waarop een ansichtkaart met stempels en postzegels is afgedrukt
  Securata Boekkluis met sleutel - Roos - Medium
  Art.nr.: KL-SECU1716
  Beoordeling:
  100.0000%
  € 15,95
 6. Boekkluis met cijferslot - Bordeaux - Medium
  Boekkluis met cijferslot - Bordeaux - Medium
  Art.nr.: KL-SECU1714
  Beoordeling:
  95.0000%
  € 15,95
 7. Securata Boekkluis met cijferslot - Blauw - Medium
  Securata Boekkluis met cijferslot - Blauw - Medium
  Art.nr.: KL-SECU1713
  Beoordeling:
  90.0000%
  € 15,95
 8. Boekkluis large bruin met sleutel
  € 14,95
 9. Boekkluis large zwart met sleutel
  Boekkluis met sleutel - Zwart - Large
  Art.nr.: KL-SECU1721
  Beoordeling:
  100.0000%
  € 18,95
 10. Boekkluis bruin medium met sleutel
  Boekkluis met sleutel - Bruin - Medium
  Art.nr.: KL-SECU1715
  Beoordeling:
  100.0000%
  € 10,95
 11. Boekkluis blauw met sleutel
  Boekkluis met sleutel - Blauw - Large
  Art.nr.: KL-SECU1723
  Beoordeling:
  100.0000%
  € 18,95
 12. Boekkluis large bordeaux met sleutel
  € 18,95
 13. Boekkluis met sleutel - Blauw - Medium
  € 13,95
 14. Boekkluis vooraanzicht met een roos afbeelding waarop een ansichtkaart met stempels en postzegels is afgedrukt
  € 12,95
 15. Elektronische kluis compact
  Securata Boekkluis met cijferslot - Blauw - Small
  Art.nr.: KL-SECU1703
  Beoordeling:
  100.0000%
  € 12,95
 16. Boekkluis small bordeaux met sleutel
  € 12,95
 17. Boekkluis met sleutel - Zwart - Medium
  € 13,95
 18. Boekkluis met sleutel - Bordeaux - Medium
  € 13,95

Veilige opslag met een geheime kluis

Een geheime kluis biedt maximale bescherming tegen diefstal en inbraak. Het is namelijk niet te zien waar de kluis zich bevindt en hij is dus veel moeilijker te vinden en te openen. Dit maakt het voor criminelen een stuk lastiger om bij de inhoud van de kluis te komen.

Voordelen voor particulieren

Of het nu gaat om sieraden met emotionele waarde of geld dat je thuis wilt bewaren, een geheime kluis is een plek waar je deze waardevolle spullen veilig op kan bergen. Zo kun je dit gewoon thuis bewaren en hoef je nergens heen om he top te halen. Maar heb je toch de gemoedsrust die daarbij komt kijken.

 

Een ander groot voordeel van een geheime kluis is dat ze onopvallend in te bouwen zijn in muren, vloeren en plafonds, waardoor ze volledig opgaan in de omgeving. Of zet een leuke boekkluis in de boekenkast. Deze boekkluis is niet alleen functioneel, maar ook een esthetische toevoeging aan het interieur.

Voordelen voor bedrijven

Bedrijven hebben vaak te maken met het opslaan van belangrijke documenten en/of contant geld. Een geheime kluis kan dan een perfecte uitkomst zijn voor bedrijven.

Met een geheime kluis wordt het risico op verlies door diefstal aanzienlijk verminderd. Dit geeft een bedrijf de nodige gemoedsrust en voorkomt mogelijke financiële schade. Ook de verzekeraar kan hier om vragen.

 

Daarnaast kan het ook gaan om het opslaan van waardevol gereedschap of materiaal, wat niet zo snel als kostbaar wordt gezien maar wel een belangrijke rol kan vervullen in diverse industrieën.

Hoe vind je de perfecte geheime kluis?

Je hebt besloten dat het tijd is om al je waardevolle bezittingen en belangrijke documenten op te bergen in een kluis. Maar je wilt niet zomaar een kluis, je wilt er een die écht veilig is en die niemand anders kan vinden. Wat dacht je van een geheime kluis?

Wat is een geheime kluis?

Een geheime kluis is, zoals de naam al doet vermoeden, een kluis die verborgen is voor anderen. Dit kan een inbouwkluis zijn die in een muur of vloer wordt geplaatst, een kluis die achter een schilderij wordt gehangen of zelfs een kluis die volledig onzichtbaar is omdat deze is ingebouwd in een meubelstuk. Het doel van een geheime kluis is om je eigendommen extra te beveiligen door potentiële inbrekers te misleiden over waar de kluis zich bevindt.

Waarom kiezen voor een geheime kluis?

Het hebben van een geheime kluis biedt verschillende voordelen ten opzicht van een standaard kluis. Ten eerste wordt de kans op detectie door inbrekers kleiner, omdat ze niet weten waar ze moeten zoeken. Daarnaast kan een geheime kluis esthetisch aantrekkelijker zijn omdat deze geen afbreuk doet aan het interieur van de ruimte waarin het zich bevindt. Ten slotte biedt een geheime kluis extra gemoedsrust, omdat je weet dat zelfs als iemand inbreekt, ze waarschijnlijk niet zullen vinden wat ze zoeken.

Hoe kies je de perfecte geheime kluis?

Als je op zoek bent naar een geheime kluis, zijn er verschillende factoren waarmee je rekening moet houden. Allereerst moet je nadenken over de grootte en vorm van de voorwerpen die je wilt opbergen. Je moet ervoor zorgen dat de kluis groot genoeg is om alles veilig en beschermd te houden, maar ook klein genoeg om discreet te zijn en niet teveel aandacht te trekken.

 

Ten tweede moet je nadenken over de locatie van de kluis en hoe gemakkelijk het is om toegang te krijgen tot deze locatie. Als je de kluis vaak nodig hebt, wil je deze misschien binnen handbereik hebben. Als dit niet vaak zo is wil je hem liever verborgen houden. Tot slot moeten beveiligingsmaatregelen zoals dubbele vergrendeling, certificering, brandwerendheid en eventueel een alarmsysteem worden overwogen.

 

Wat is een geheime kluis?

Een geheime kluis is een kluis die verborgen is en daardoor niet zichtbaar voor buitenstaanders.

Waar kan ik een geheime kluis kopen?

Geheime kluizen kunnen gekocht worden bij gespecialiseerde webshops zoals Kluis-kopen.nl of bij gespecialiseerde bedrijven en installateurs.

Zijn geheime kluizen duurder dan gewone kluizen?

Ligt eraan waar je voor kiest. Een geheime boekkluis hoeft niet veel duurder te zijn bijvoorbeeld. Maar een kluis die je in de vloer plaatst is dit door de extra beveiliging vaak wel.