Invouwen
 

Gratis verzending vanaf 1000,-

Heeft de bestelling een waarde van minder dan € 1000,-? Dan hanteren wij bij een brievenbuspakketje € 3,75 verzendkosten, bij een pakketzending € 5,95 en bij een grotere zending € 45,-.

 

2 jaar fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een kluis defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze eigen fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze kluizen uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om de kluis te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Op werkdagen voor 15:00 uur besteld? Indien gewenst wordt de kluis de volgende werkdag al geleverd!

Voordelen inklappen
  • ✔ Gratis verzending vanaf 1000,-
  • ✔ 2 jaar fabrieksgarantie
  • ✔ Goede kwaliteit voor een passende prijs
  • ✔ Levering op gewenste dag
  • ✔ Professionele service

Sleutelkluis

per pagina

Sleutelkluis kopen?

Sleutelkluis kopen?Een sleutelkluis biedt uitkomst om je sleutels te beveiligen tegen inbraak. Scholen, verpleeghuizen, ziekenhuizen, auto- en leasebedrijven en veel andere organisaties hebben vaak enorme hoeveelheden sleutels in beheer. Iedere conciërge weet hoe vervelend het is om iedere keer met een enorme sleutelbos te moeten slepen. Alle sleutels lijken op elkaar en de helft van de sleutels worden nooit gebruikt. Elimineer alle overbodige sleutels die je zelden nodig hebt en berg deze veilig op in een sleutelkluis.

Zoek je een sleutelkluis met code of standaard slot?

Bij ons vind je verschillende sleutelkluisjes, van een simpel sleutelkastje met een mechanisch slot welke te openen/ sluiten is met een sleutel voor een huiseigenaar en medebewoners tot aan een sleutelkluis met cijferslot (elektronische cijfercode) voor bedrijven en organisaties.

Het voordeel van een sleutelkluis met code is dat je geen sleutel voor het openen van de kluis nodig bent, maar je dit kunt doen met een persoonlijke code. Op deze manier hoef je niet bang zijn de sleutel van de kluis kwijt te raken, maar hoef je enkel de code in te toetsen om de juiste autosleutel te kunnen pakken. Een sleutelkluis met code is eenvoudig in te stellen en te monteren aan de wand. De kluis verankeren voorkomt dat dieven de kluis mee kunnen nemen en toegang krijgen tot de sleutels.

Onze elektronische sleutelkluizen zijn voorzien van een masterlock code en een gebruikerscode. Door een masterlock sleutelkluis te gebruiken, heeft de persoon met een masterlock code altijd de mogelijkheid de kluis te openen, ongeacht de ingestelde gebruikerscodes.

De voordelen van ons sleutelkastje

Een sleutelkastje is verkrijgbaar in diverse formaten. Afhankelijk van de hoeveelheid sleutels die veilig opgeborgen dienen te worden is er altijd een juiste sleutelkastje beschikbaar. Elk sleutelkastje is voorzien van een handig ophangsysteem met haken. Op deze manier kun je de sleutels veilig bewaren. De juiste sleutelkastje kopen voorkomt dat er sleutels kwijtraken of door elkaar gehaald worden. Tevens is een sleutelkastje klaar voor wandmontage door middel van de voorgeboorde gaten en bijbehorende bevestigingen.

Een grote sleutelkluis kopen? Raak je sleutels nooit meer kwijt!

Vaak zijn grote sleutelkluizen de perfecte oplossing voor bedrijven zoals autogarages, bouwbedrijven en bedrijven in de transportwereld. Zij beschikken vaak over grote hoeveelheden sleutels. Daarom zijn alle kluizen voorzien van een nummer om structuur te creëren. Wij leveren diverse formaten sleutelkluizen van 20 tot 133 haken. Ook zijn de grote sleutelkluis altijd elektronisch beveiligd om diefstal te voorkomen.

Sleutelkluis? Overzichtelijk!

Een sleutelkluisje is niet alleen handig, maar ook bijzonder overzichtelijk. Hoe vaak komt het wel niet voor dat we sleutels kwijtraken? Met een simpele sleutel kluis, voorzien van haken en nummer notering, zorg je ervoor dat sleutels nooit meer kwijt zullen raken. Kies daarom voor een sleutelkluis, onmisbaar voor sleutelbeheer zowel thuis als in een zakelijke omgeving.

Sleutelkluis kopen? Natuurlijk bij kluis-kopen.nl! Ook het adres voor veel andere kluizen, zoals een brandwerende kluis of afstortkluis.