Invouwen
 

Gratis verzending vanaf 1000,-

Heeft de bestelling een waarde van minder dan € 1000,-? Dan hanteren wij bij een brievenbuspakketje € 3,75 verzendkosten, bij een pakketzending € 5,95 en bij een grotere zending € 45,-.

 

2 jaar fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een kluis defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze eigen fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze kluizen uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om de kluis te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Op werkdagen voor 15:00 uur besteld? Indien gewenst wordt de kluis de volgende werkdag al geleverd!

Voordelen inklappen
  • ✔ Gratis verzending vanaf 1000,-
  • ✔ 2 jaar fabrieksgarantie
  • ✔ Goede kwaliteit voor een passende prijs
  • ✔ Levering op gewenste dag
  • ✔ Professionele service

Welke sleutelkluis zal ik kopen?

 

Een sleutelkluis biedt uitkomst om je sleutels te beveiligen tegen inbraak. Scholen, verpleeghuizen, auto bedrijven en andere organisaties hebben vaak enorme hoeveelheden sleutels in beheer.

Iedere conciërge weet hoe vervelend het is om iedere keer met een enorme sleutelbos te moeten slepen. Alle sleutels lijken op elkaar en de helft van de sleutels worden nooit gebruikt. Elimineer alle overbodige sleutels die je zelden nodig hebt en berg deze veilig op in een sleutelkluis.

per pagina
Sleutelkluis kopen?

Sleutelkluis met sleutel of code?

Bij ons vind je verschillende sleutelkluisjes. Van een simpel sleutelkluisje naast de deur met een mechanisch slot. Tot aan een sleutelkluis met elektronische cijferslot. Bijvoorbeeld voor bedrijven en organisaties, of voor privégebruik.

 

Mechanisch slot

Over het algemeen werkt een sleutelkluis met mechanisch slot altijd. Je stopt de sleutel in het sleutelgat, draait te sleutel om en het sleutelkluisje is open. Je bent hierbij niet afhankelijk van batterijen of stroom en komt daardoor nooit voor verrassingen te staan. Het nadeel hierbij is wel dat je altijd de sleutel bij je moet hebben.

 

Ben je hem vergeten? Dan zul je de sleutel eerst op moeten halen voor je de sleutelkluis kan openen.

 

Elektronische cijferslot

Het voordeel van een sleutelkluis met code is, dat je geen sleutel nodig hebt. Alleen een persoonlijke code.

 

Je hoeft dus niet bang te zijn om de sleutel van de kluis kwijt te raken. Onthoud alleen de code, of noteer hem in je telefoon. Toets de code in en je hebt direct toegang tot de juiste autosleutel.

 

Code vergeten? Bel iemand op die het weet en je kan de sleutelkluis direct openen! Een sleutelkluis met code is eenvoudig in te stellen en te monteren aan de wand. De kluis verankeren voorkomt dat dieven de kluis mee kunnen nemen en toegang krijgen tot de sleutels.

 

Onze elektronische sleutelkluizen zijn voorzien van een masterlock code en een gebruikerscode. Gebruik de masterlock om de sleutelkluis altijd te kunnen openen. De persoon met de masterlock code kan altijd de kluis openen. Handig voor als je de code bent vergeten.

 

Verschillende formaten

Een sleutelkluisje is verkrijgbaar in diverse formaten. Heb je een boel sleutels? Of wil je alleen een sleutelkluisje naast de deur?

 

Er is altijd wel een passend sleutelkluisje beschikbaar. Ongeacht de hoeveelheid sleutels die veilig opgeborgen dienen te worden.

 

Vaak zijn grote sleutelkluizen de perfecte oplossing voor bedrijven. Zoals auto garages, bouwbedrijven en bedrijven in de transportwereld. Zij beschikken vaak over grote hoeveelheden sleutels. Daarom zijn alle kluizen voorzien van een nummer om structuur te creëren.

 

Wij leveren diverse formaten sleutelkluizen van een enkele tot wel 133 haken. Ook zijn de grote sleutelkluizen altijd elektronisch beveiligd om diefstal te voorkomen.

 

Bij de grote elektronische sleutelkluizen heeft iedere haak zijn eigen label. Schrijf op het label waar de sleutel voor is. Zo weet je direct bij het openen van de sleutelkluis welke sleutel je moet hebben!

 

Wandmontage

Het juiste sleutelkluisje kopen voorkomt dat er sleutels kwijtraken of door elkaar gehaald worden. Monteer het sleutelkluisje ook aan een wand. Dan weet je zeker dat niemand met jouw sleutels op de loop gaat. Alle sleutelkluizen zijn voorzien van voorgeboorde gaten en bijbehorende bevestigingen.

 

Eindelijk overzicht!

Een sleutelkluisje is niet alleen handig, maar ook bijzonder overzichtelijk. Hoe vaak komt het wel niet voor dat we sleutels kwijtraken? Met een simpele sleutel kluis zorg je ervoor dat sleutels nooit meer kwijt zullen raken.

 

Zeker dankzij de haken en nummer notering. Kies daarom voor een sleutelkluis, onmisbaar voor sleutelbeheer zowel thuis als in een zakelijke omgeving.

 

Sleutelkluis kopen? Natuurlijk bij Kluis-kopen.nl! Ook het adres voor veel andere kluizen, zoals een brandwerende kluis of hotelkluis.