Invouwen
 

2 jaar fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een kluis defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze eigen fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze kluizen uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om de kluis te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Op werkdagen voor 15:00 uur besteld? Indien gewenst wordt de kluis de volgende werkdag al geleverd!

Voordelen inklappen
  • ✔ 2 jaar fabrieksgarantie
  • ✔ Goede kwaliteit voor een passende prijs
  • ✔ Levering op gewenste dag
  • ✔ Professionele service

Bewaar jouw spullen verborgen in een vloerkluis

Ontdek de veiligheid en het gemak van vloerkluizen

In een wereld waarin veiligheid en bescherming van persoonlijke bezittingen steeds belangrijker worden, zijn vloerkluizen een slimme en handige oplossing. Vloerkluizen bieden een discrete en veilige plek om waardevolle spullen op te bergen, of het nu gaat om sieraden, belangrijke documenten of contant geld. Maar waarom zijn vloerkluizen geschikt en hoe zijn ze te gebruiken?

Wat zijn vloerkluizen?

Een vloerkluis is een kluis die in de vloer wordt ingebouwd. Het is ontworpen om waardevolle spullen te beschermen tegen diefstal, brand en andere risico's. Vloerkluizen zijn meestal gemaakt van stevig metaal en zijn voorzien van een sterk vergrendelingsmechanisme. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en modellen om aan verschillende behoeften te voldoen.

Veiligheid

Vloerkluizen zijn moeilijk op te sporen en te openen door onbevoegden. Alle waardevolle spullen die veilig bewaard moeten blijven zijn dankzij het stevige materiaal beschermd tegen inbraakpogingen. Zo weet je zeker dat deze spullen veilig zijn.

Discreet

Omdat vloerkluizen in de vloer worden ingebouwd, zijn ze vrijwel onzichtbaar voor anderen. Dit zorgt ervoor dat je waardevolle spullen uit het zicht blijven, waardoor je met een gerust hart je huis kan verlaten. De vloerkluis kan volledig uit het zicht gehouden worden door deze onder een voorwerp te plaatsen. Plaats hem bijvoorbeeld onder een bed of onder een vloerkleed.

Ruimtebesparing

In tegenstelling tot andere kluizen nemen vloerkluizen geen extra ruimte in beslag in je huis. Doordat ze in de vloer geplaatst worden, verlies je geen ruimte in een kamer of kast. Ze maken gebruik van de vloerruimte, waardoor je waardevolle bezittingen veilig kunt bewaren zonder extra meubilair of ruimte op te offeren.

Hoe gebruik je een vloerkluis?

Normaal gezien kan je een kluis zelf installeren en monteren in jouw huis. Bij een vloerkluis adviseren wij om een professional in te schakelen, zodat de vloer kluis op de juiste manier gemonteerd wordt. Doorloop de volgende stappen bij het ingebruik nemen van een vloerkluis.

Plaatsing

Kies een geschikte plek in je huis waar je de vloerkluis wilt installeren. Dit kan onder een kast, een vloeroppervlak in een kamer of een andere verborgen locatie zijn. Overweeg goed hoe vaak je toegang tot de vloerkluis wilt hebben mocht hij onder een meubel geplaatst worden.

Installatie

Zodra je een geschikte locatie hebt gekozen, laat je de vloerkluis professioneel installeren. Een expert zal een gat in de vloer maken. De kluis op de gewenste plek plaatsen en vervolgens de vloer weer herstellen. Door het door een professional uit te laten voeren weet je zeker dat de kluis juist wordt geplaatst en dat hij optimale veiligheid biedt. Daarnaast zorgen zij ook voor een mooie afwerking.

Toegang en vergrendeling

Nadat de vloerkluis is geïnstalleerd, kun je deze openen met behulp van een sleutel, een combinatieslot of een elektronisch codesysteem, afhankelijk van het model dat je hebt gekozen. Plaats je waardevolle spullen in de kluis en sluit deze stevig af.

Veiligheid

Zorg ervoor dat je de kluisdeur altijd goed vergrendelt wanneer je deze hebt geopend. Neem de nodige voorzorgsmaatregelen om je kluiscode of sleutels geheim te houden. Beperk ook de toegang tot je kluis tot enkel vertrouwde personen.

Op zoek naar de beste vloerkluis?

Wil jij een vloerkluis kopen om op een veilige en discrete manier je waardevolle bezittingen te beschermen? Met de stevige constructie, ruimtebesparing en gemakkelijke toegang zijn ze een populaire keuze bij mensen die op zoek zijn naar extra veiligheid. Overweeg een vloerkluis als je waardevolle spullen hebt die je veilig wilt bewaren. Geniet van gemoedsrust wetende dat je bezittingen goed beschermd zijn.

Waterbestendig

Overweeg te kiezen voor een waterdichte vloerkluis om te voorkomen dat jouw waardevolle eigendommen nat worden. De vloer is tenslotte wel een plek waar water kan komen te staan. Bijvoorbeeld in het geval van een overstroming.