Invouwen
 

2 jaar fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een kluis defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze eigen fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze kluizen uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om de kluis te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Op werkdagen voor 15:00 uur besteld? Indien gewenst wordt de kluis de volgende werkdag al geleverd!

Voordelen inklappen
 • ✔ 2 jaar fabrieksgarantie
 • ✔ Goede kwaliteit voor een passende prijs
 • ✔ Levering op gewenste dag
 • ✔ Professionele service

Laptopkar

5 producten

Van laag naar hoog sorteren
 1. Aver-laptopkar-laptopkluis-verrijdbaar-oplaadsysyteem-chomebook-ipad-laptop-tablet-c20i
  € 1.545,00
 2. Aver-laptopkar-laptopkluis-verrijdbaar-oplaadsysyteem-chomebook-ipad-laptop-tablet-c36i
  € 1.785,00
 3. AverE24C-beveiligde-opladende-laptopkar-schuinaanzicht
  € 1.360,00
 4. AverE32C-beveiligde-opladende-laptopkar-schuinaanzicht
  € 1.555,00
 5. Aver-laptopkar-laptopkluis-verrijdbaar-oplaadsysyteem-chomebook-ipad-laptop-tablet-c36i
  € 1.599,00

Elektronische apparaten beveiligd opbergen op school 

De komst van laptops en tablets is voor een school een uitkomst. Hele klassen hoeven zich niet meer te verplaatsen naar het computerlokaal om een werkstuk te schijven of een spreekbeurt voor te bereiden, want nu komen de devices naar de leerlingen toe! 

De computers in zo’n computerlokaal zijn groot en zwaar, en niet zomaar mee te nemen door bijvoorbeeld inbrekers, met een lichte tablet is dat wel anders. Dankzij de uitvinding van de beveiligde laptopkar kun je weer met een gerust hart de schooldeur achter je dicht doen. 

  

In één handeling alle laptops of tablets in je klas 

Met een groep van 31 leerlingen is het erg vervelend als je laptops wil gebruiken die door de twee leerling hulpjes uit de centrale hal opgehaald moeten worden. Dit kost tijd, tijd die ook met lesinhoud ingevuld kan worden, en de twee hulpjes zullen meerdere keren op en neer moeten, wat voor onrust zorgt. Met een laptopkar rij je alle devices in één beweging je klas in zonder rumoer en zonder waardevolle tijd te verliezen. 

  

Alle devices bij elkaar bewaren 

Er zijn altijd een aantal leerlingen die meer in hun droomwereld leven, dan in de werkelijke wereld. Werkboekjes zijn vaak zoek en het etui dat net nog is gebruikt, is ineens verdwenen. De Chromebooks die iedere dag worden gebruikt, worden vaak gedachteloos op verschillende plekken door de school neergelegd. Begin jij de volgende dag een les met deze apparaten? Dan moet je ze eerst overal weer vandaan toveren. Dankzij het gebruik van een laptopkar, hoef je niet meer achter deze laptops of tablets aan te vangen, want iedere leerling legt zijn iPad weer terug op zijn plek in deze laptopkar. 

  

Opgeladen en klaar voor gebruik 

Een van de grootste struikelblokken bij het overstappen naar een digitale onderwijswereld is het probleem met de batterijen. Want als jij je les wil beginnen en de helft van de laptops blijken leeg, is het verlangen naar een werkboekje groot. Maar de digitale wereld biedt zoveel meer dan een werkboekje. Gelukkig is hier een oplossing voor bedacht en die oplossing zit in de laptopkar! Terwijl alle tablets terug in de kar zijn, zijn ze aangesloten aan hun oplader. Zo weet je zeker dat alle devices zijn opgeladen als je de laptopkar de klas binnen rijdt!