Invouwen
 

2 jaar fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een kluis defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze eigen fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze kluizen uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om de kluis te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Op werkdagen voor 15:00 uur besteld? Indien gewenst wordt de kluis de volgende werkdag al geleverd!

Voordelen inklappen
 • ✔ 2 jaar fabrieksgarantie
 • ✔ Goede kwaliteit voor een passende prijs
 • ✔ Levering op gewenste dag
 • ✔ Professionele service

Hotelkluis

4 producten

Van laag naar hoog sorteren
 1. Securata hotelkluis medium schuin vooraanzicht
  Securata Hotelkluis - Laptopkluis - Medium - Luxe
  Art.nr.: KL-SECU1312
  Beoordeling:
  100.0000%
  € 149,95
 2. Elektronische kluis compact
  Securata Hotelkluis - Laptopkluis - Premium
  Art.nr.: KL-SECU1301
  Beoordeling:
  80.0000%
  € 129,95
 3. Vooraanzicht van de kluis met LCD scherm en toetsenbord aan
  Securata Hotelkluis - Laptopkluis - Large - Luxe
  Art.nr.: KL-SECU1313
  Beoordeling:
  80.0000%
  € 169,95
 4. Salvus Novellara Hotelkluis
  Salvus Novellara Hotelkluis
  Art.nr.: Salvus Novellara Hotelkluis
  Vanaf € 189,00

Hotelkluis kopen?

Hotelkluis kopen? Hotelkluisjes bestel je hier voordelig online!Een hotelkluis kopen kan hier voordelig en snel online! Door middel van een hotelkluis, elektronische kluis, of een privékluis voorzie je je hotelgasten van de mogelijkheid om waardevolle eigendommen zoals paspoorten, sieraden en geld veilig op te bergen in hun hotelkamer. Door dit aan te bieden op iedere hotelkamer zal de tevredenheid en de algemene ervaring van het hotel ook toenemen. Een hotelkluisje heeft een ideaal formaat waardoor deze eenvoudig weg te werken is in bijvoorbeeld een kast. Tevens zijn deze hotelkluisjes ook ideaal te gebruiken voor appartementen, vakantiehuizen, motels en ziekenhuizen.

Hotelkluisjes in diverse uitvoeringen

Hotelkluisjes zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Zowel met elektronisch slot als mechanisch slot. Een mechanisch slot is voorzien van een kluissleutel en daardoor eenvoudig te beheren door je hotelgast. Onze elektronische sloten zijn voorzien van een mastercode en een gebruikerscode.

Met de mastercode en/of sleutel kun je als hoteleigenaar altijd de kluis openen. Dit is vaak nodig omdat veel bezoekers na hun bezoek de kluis weer dicht doen en de door hun ingestelde code er nog in hebben staan. Niet handig als er geen master code- of sleutel aanwezig zou zijn. Daarom zijn elektronische hotelkluisjes hier altijd van voorzien.

Creëer maximale veiligheid met hotelkluisjes!

Door middel van de voorgeboorde verankeringsgaten kun je een hotelkluis eenvoudig bevestigen aan de wand of in de vloer. Je wilt natuurlijk niet dat de hotelgasten de kluis gaan verplaatsen, maar nog belangrijker: je creëert maximale veiligheid voor de waardevolle eigendommen en persoonlijke bezittingen van jouw hotelgasten.

Kluis-kopen.nl biedt je een ruim assortiment aan hotelkluisjes voor verschillende doeleinden en in diverse uitvoeringen. Door onze ruime voorraad wordt jouw bestelling snel geleverd, dus voor 15:00 besteld is vandaag verstuurd (mits op voorraad). Weet je niet welke type hotelkluis je moet bestellen of heb je aanvullende informatie nodig? Geen probleem! Wij voorzien je graag van extra advies.