Invouwen
 

2 jaar fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een kluis defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze eigen fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze kluizen uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om de kluis te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Op werkdagen voor 15:00 uur besteld? Indien gewenst wordt de kluis de volgende werkdag al geleverd!

Voordelen inklappen
  • ✔ 2 jaar fabrieksgarantie
  • ✔ Goede kwaliteit voor een passende prijs
  • ✔ Levering op gewenste dag
  • ✔ Professionele service

Laptopkast voor veilig opbergen en opladen van laptops en tablets

 

Als je op zoek bent naar een veilige en georganiseerde manier om meerdere laptops op te bergen en op te laden, dan is een laptopkast een uitstekende oplossing. Een laptopkast biedt niet alleen een veilige en afgesloten ruimte om laptops op te bergen, maar zorgt er ook voor dat de laptops efficiënt kunnen worden opgeladen.

1 product

Van laag naar hoog sorteren
  1. Aver-laptopkar-laptopkluis-verrijdbaar-oplaadsysyteem-chomebook-ipad-laptop-tablet-c20i
    € 719,95

Efficiënt opladen van laptops en tablets

Een laptopkast is voorzien van stopcontacten en oplaadpunten om meerdere laptops, tablets, iPads en Chromebooks tegelijkertijd op te laden. Dit maakt het opladen efficiënt en tijdbesparend, omdat alle devices tegelijkertijd kunnen worden opgeladen.

Veilige opbergmogelijkheid

Een laptopkast biedt een veilige opbergmogelijkheid voor laptops, omdat de kast afgesloten kan worden met een sleutel of code. Dit voorkomt diefstal van de laptops en zorgt ervoor dat de laptops veilig opgeborgen kunnen worden als ze niet in gebruik zijn.

Handige kabelmanagement

Een laptopkast is voorzien van handige kabelmanagementmogelijkheden om de oplaadkabels netjes weg te werken. Dit zorgt voor een opgeruimde en georganiseerde omgeving en voorkomt dat de kabels in de war raken of beschadigd worden.

Verschillende soorten laptopkasten

Er zijn verschillende soorten laptopkasten verkrijgbaar, van kleinere kasten voor het opbergen en opladen van enkele laptops tot grotere kasten voor het opbergen en opladen van tientallen laptops. Daarnaast zijn er ook laptopkasten met extra beveiligingsfuncties, zoals alarmsystemen en bewakingscamera's, voor nog meer veiligheid en gemoedsrust.

Kleine laptopkasten

Kleine laptopkasten zijn geschikt voor het opbergen en opladen van enkele laptops. Deze kasten zijn ideaal voor gebruik op scholen, universiteiten of kleine kantoren waar maar een paar laptops nodig zijn.

Grote laptopkasten

Grote laptopkasten zijn geschikt voor het opbergen en opladen van tientallen laptops. Deze kasten zijn ideaal voor gebruik op grote scholen, bedrijven of overheidsinstellingen waar meerdere laptops nodig zijn.

Beveiligingsfuncties

Sommige laptopkasten zijn voorzien van extra beveiligingsfuncties, zoals alarmsystemen en bewakingscamera's, om de veiligheid van de opgeslagen laptops te waarborgen. Deze functies zijn vooral handig op plaatsen waar laptops een hoger risico lopen om gestolen te worden, zoals openbarebare ruimtes of drukbezochte publieke ruimtes.

Laptopkast kopen?

Een laptopkast is een ideale oplossing voor het veilig opbergen en opladen van laptops op scholen, universiteiten, kantoren en overheidsinstellingen. Met een laptopkast zorg je niet alleen voor een georganiseerde en veilige omgeving, maar ook voor een efficiënte manier van opladen. Bovendien zijn er verschillende soorten laptopkasten verkrijgbaar, van kleine kasten tot grote kasten met extra beveiligingsfuncties, zodat er voor elke situatie een geschikte oplossing is.