Invouwen
 

2 jaar fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een kluis defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze eigen fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze kluizen uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om de kluis te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Op werkdagen voor 15:00 uur besteld? Indien gewenst wordt de kluis de volgende werkdag al geleverd!

Voordelen inklappen
 • ✔ 2 jaar fabrieksgarantie
 • ✔ Goede kwaliteit voor een passende prijs
 • ✔ Levering op gewenste dag
 • ✔ Professionele service

Sleutelkastje met code

 

Een sleutelkastje met code is een plek waar je sleutels veilig op kan bergen. Het werkt door middel van een cijfercombinatie die door de gebruiker wordt ingevoerd. Nadat de juiste code is ingevoerd, kan het kastje worden geopend en kunnen de sleutels eruit worden gehaald. Makkelijk als er meerdere mensen bij de sleutels moeten kunnen.

17 producten

Van laag naar hoog sorteren
 1. Sleutelkluis met cijfercode
  Securata Sleutelkastje met cijferslot - Grijs
  Art.nr.: KL-SECU1603
  Beoordeling:
  90.0000%
  € 19,95
 2. Elektronische kluis compact
  Securata Elektronische sleutelkluis - 71 sleutels
  Art.nr.: KL-SECU1622
  Beoordeling:
  95.0000%
  € 159,95
 3. Sleutelkluis met cijfercode
  Sleutelkastje met cijferslot - Zwart
  Art.nr.: KL-SECU1602
  Beoordeling:
  100.0000%
  € 18,95
 4. Abus sleutelkastje met cijferslot
  Abus sleutelkastje met cijferslot
  Art.nr.: Abus sleutelkastje met cijferslot
  Beoordeling:
  100.0000%
  Vanaf € 82,50
 5. Filex Security Elektronische sleutelkluis
  Filex Security Elektronische sleutelkluis
  Art.nr.: Filex Security Elektronische sleutelkluis
  Vanaf € 204,00
 6. Filex Security KS-C sleutelkastje met cijferslot
  € 48,50
 7. Master Lock sleutelkastje met cijferslot - Zwart
  € 83,00
 8. Master Lock sleutelkastje met cijferslot
  € 71,00
 9. Master Lock sleutelkastje met cijferslot - Large
  € 79,50
 10. Master Lock hangsleutelkastje met cijferslot
  € 74,00
 11. Master Lock hangsleutelkastje met cijferslot - Zink
  € 89,50
 12. Master Lock sleutelkastje met cijferslot - Zink
  € 87,00
 13. Master Lock sleutelkastje met cijferslot - LED
  € 82,50

Waar gebruik ik een sleutelkastje met code voor?

Sleutelkastje kopen?

Zoek jij een manier om jouw sleutels veilig op te bergen? Of je nu een enkele sleutel voor bijvoorbeeld je schoonmaker naast de deur wilt hangen, of een heleboel sleutels voor alle leslokalen in een school. Met een sleutel kastje met code hoef je alleen de code te onthouden en je hebt direct toegang tot alle sleutels.

 

Dit soort sleutelkastjes worden vaak gebruikt in omgevingen waar veel mensen toegang moeten hebben tot de sleutels. Denk aan kantoren, verhuurbedrijven, scholen, appartementencomplexen en sportfaciliteiten.

 

Het voordeel van een sleutelkastje met code is dat het beveiligd is tegen verlies of diefstal van sleutels, omdat alleen degene die de juiste code kent, toegang heeft tot de sleutels. Bovendien is het gemakkelijk te gebruiken en te beheren, omdat de code gemakkelijk kan worden gewijzigd als dat nodig is.

Welke verschillende soorten zijn er?

Er zijn verschillende soorten sleutelkastjes met codes beschikbaar, variërend van eenvoudige modellen met een 1 sleutelhaak tot meer geavanceerde modellen met meerdere compartimenten en extra beveiligingsfuncties. Bij het kiezen van een sleutelkastje met code is het belangrijk om rekening te houden met het aantal sleutels dat moet worden opgeborgen, het niveau van beveiliging dat nodig is en het budget.

Gecertificeerde sleutelkluis met code

Mocht je opzoek zijn naar een sleutelkastje met code gecertificeerd, dan kan je kiezen voor de Salvus Grade 0 Sleutelkluis. Sommige verzekeraars vragen hierom bij een eventuele schadevergoeding. Vraag bij jouw verzekeraar informatie op of dit aan de order is.

Een slot met sleutel of code?

Een sleutelkastje met code biedt enkele voordelen ten opzichte van een sleutelkastje met sleutel:

 1. Gemak: Bij een sleutelkastje met code hoef je niet te zoeken naar een sleutel. Deze hoef je niet mee te nemen, je hebt namelijk alleen de code nodig om toegang te krijgen tot het kastje.
 2. Veiligheid: Als je de sleutels van het kastje verliest, kan degene die ze vindt toegang krijgen tot de inhoud ervan. Bij een sleutelkastje met code is dit risico veel kleiner omdat iemand de code moet kennen om toegang te krijgen.
 3. Flexibiliteit: Je kan de code op elk moment wijzigen, waardoor je gemakkelijk de toegang kunt beperken of verlenen aan verschillende personen.
 4. Gemakkelijk te gebruiken: Sleutelkastjes met code zijn gemakkelijk te bedienen en vereisen geen specifieke technische vaardigheden of kennis.
 5. Duurzaamheid: Metalen sleutelkastjes met code zijn meestal gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn minder kwetsbaar voor slijtage dan sommige van plastic gemaakte sleutelkastjes met sleutel.

In het algemeen biedt een sleutelkastje met code meer flexibiliteit, veiligheid en gemak dan een sleutelkastje met sleutel.

Wandmontage

Een sleutel kastje met code is makkelijk aan de muur te bevestigen. Zo blijft het kastje altijd op dezelfde plaats en is hij makkelijk te vinden. Sleutelkasten met code zijn geschikt voor binnen of buiten. Zo kan hij aan de wand in een appartementencomplex opgehangen worden, of naast een voordeur van een huis of kantoorpand als sleutelkluis voor buiten.

Doordat een sleutelkluis met code weerbestendig is, is hij geschikt voor zowel binnen als buiten gebruik.

Liever een ander soort kluis?

Misschien is een sleutel kluisje met code toch niet wat je zoekt, omdat je er bijvoorbeeld ook documenten in wilt bewaren. Kijk naar onze elektronische kluizen waarin je meer dingen kan bewaren.