Invouwen
 

2 jaar fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een kluis defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze eigen fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze kluizen uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om de kluis te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Op werkdagen voor 15:00 uur besteld? Indien gewenst wordt de kluis de volgende werkdag al geleverd!

Voordelen inklappen
 • ✔ 2 jaar fabrieksgarantie
 • ✔ Goede kwaliteit voor een passende prijs
 • ✔ Levering op gewenste dag
 • ✔ Professionele service

Sleutelkluis buiten: veiligheid en gemak

Een sleutelkluisje voor buiten is een handig apparaat voor mensen die hun sleutels veilig willen bewaren en delen met anderen. Deze sleutelkluis buiten is ontworpen om in de buitenlucht te worden gemonteerd en zijn vaak gemaakt van duurzame materialen zoals metaal of kunststof. 

18 producten

Van laag naar hoog sorteren
 1. Sleutelkluis met cijfercode
  Securata Sleutelkastje met cijferslot - Grijs
  Art.nr.: KL-SECU1603
  Beoordeling:
  90.0000%
  € 19,95
 2. Sleutelkluis met cijfercode
  Sleutelkastje met cijferslot - Zwart
  Art.nr.: KL-SECU1602
  Beoordeling:
  100.0000%
  € 18,95
 3. Abus sleutelkastje met cijferslot
  Abus sleutelkastje met cijferslot
  Art.nr.: Abus sleutelkastje met cijferslot
  Beoordeling:
  100.0000%
  Vanaf € 82,50
 4. Filex Security Elektronische sleutelkluis
  Filex Security Elektronische sleutelkluis
  Art.nr.: Filex Security Elektronische sleutelkluis
  Vanaf € 204,00
 5. Filex Security KS-C sleutelkastje met cijferslot
  € 48,50
 6. Master Lock sleutelkastje met cijferslot - Zwart
  € 83,00
 7. Filex Security sleutelkast
  Filex Security sleutelkast
  Art.nr.: Filex Security sleutelkast
  Vanaf € 120,00
 8. Master Lock sleutelkastje met cijferslot
  € 71,00
 9. Master Lock sleutelkastje met cijferslot - Large
  € 79,50
 10. Master Lock sleutelkastje met cijferslot - LED
  € 82,50
 11. Filex Security KB sleutelkast
  Filex Security KB sleutelkast
  Art.nr.: Filex Security KB sleutelkast
  Vanaf € 41,95
 12. Filex Security noodsleutelkastje
  Filex Security noodsleutelkastje
  Art.nr.: Filex Security noodsleutelkastje
  € 39,95
 13. LIPS Mauer brandweerbuis sleutelkluis - Aluminium
  € 486,85
 14. Master Lock hangsleutelkastje met cijferslot
  € 74,00
 15. Master Lock hangsleutelkastje met cijferslot - Zink
  € 89,50
 16. Master Lock sleutelkastje met cijferslot - Zink
  € 87,00

Sleutelkluisjes voor buiten: waarom zijn ze nodig?

Er zijn veel verschillende redenen waarom je een sleutelkluisje voor buiten nodig kunt hebben. Het kan handig zijn om toegang te geven aan hulpverleners. Hiermee kunnen zij zelf binnenkomen in geval van nood, maar ook om 's ochtends bijvoorbeeld te helpen met het aantrekken van steunkousen. Ook kan de schoonmaakhulp op deze manier zelf binnen komen zodat je er niet voor thuis hoeft te blijven.

Sleutelkluis buiten kopen?

 

Anderen gebruiken ze om sleutels veilig te bewaren wanneer ze bijvoorbeeld op vakantie gaan. Zo kan diegene die een sleutel nodig heeft voor het planten water geven er gemakkelijk bij. Ook kan het handig zijn om een sleutelkluisje voor buiten te hebben als er meerdere mensen zijn die toegang nodig hebben tot hetzelfde pand. Bijvoorbeeld bij een bedrijfspand of een vakantiewoning.

Sleutelkluisjes voor buiten: waar moet je op letten?

Wanneer je een sleutelkluisje voor buiten koopt, is het belangrijk om op een aantal zaken te letten. Waar wil je hem ophangen? Hoeveel sleutels wil je veilig opbergen? Wil je dat hij voldoet aan bepaalde veiligheidseisen?

Een sleutelkluisje met het keurmerk ‘SKG’ (Stichting Kwaliteit Gevelbouw) is bijvoorbeeld getest op inbraakwerendheid en voldoet aan de Nederlandse normen op het gebied van veiligheid. Of kies voor een zwaar inbraakwerend sleutelkluis buiten keurmerk volgens de Engelse norm LPS 1175.

 

Zoals hierboven al benoemd is het belangrijk om te kijken naar de grootte van het kluisje en de manier waarop het kan worden bevestigd. Een sleutelkluisje moet groot genoeg zijn zodat alle sleutels er in passen, maar niet zo groot dat het opvalt voor voorbijgangers. Ook is het belangrijk dat het kluisje stevig kan worden bevestigd aan de muur of deurpost. Hij moet er niet gemakkelijk af te halen zijn.

Beste sleutelkluis buiten

Er zijn verschillende sleutelkluisjes voor buiten op de markt. Welke jij de beste vindt is afhankelijk van jouw voorkeuren. Wil jij er graag een met een skg keurmerk of extra veilig LPS 1175 norm zodat je voldoet aan de voorwaarden van de verzekering? Dan vind je een aantal aanbevelingen voor de beste sleutelkluisjes:

 

 • Filex Security CR: Met een mechanisch cijfercombinatieslot met 12 knoppen kun je uit ruim 4000 combinaties aan codes kiezen. Weerbestendig en zwaar inbraakwerend volgens LPS 1175.
 • Masterlock Select Access: Gemakkelijk te gebruiken en heeft een cijferslot dat kan worden geprogrammeerd met een eigen code. Het sleutelkluisje buiten is weerbestendig en kan tot vijf sleutels bevatten.
 • ABUS KeyGarage: SKG-gecertificeerd en heeft een cijferslot met een vrij instelbare code. Gemaakt van metaal en heeft ruimte voor acht sleutels.
 • Squire KeyKeep2: Een combinatie van een sleutel en een cijferslot. Het sleutelkluisje buiten is SKG-gecertificeerd en heeft ruimte voor vier sleutels. Hetis gemaakt van metaal en is weerbestendig.

 

Door een sleutelkluisje voor buiten te kiezen dat voldoet aan de juiste veiligheid en kwaliteitseisen en dat past bij jouw specifieke behoeften, kun je er zeker van zijn dat je sleutels en pasjes veilig en gemakkelijk toegankelijk zijn. Hang de sleutelkluis buiten op een veilige en discrete locatie en om de deel de code of sleutel alleen met mensen die je vertrouwd. Door de code eens in de zoveel tijd opnieuw in te stellen hou je deze groep klein.