Invouwen
 

Gratis verzending vanaf 1000,-

Heeft de bestelling een waarde van minder dan € 1000,-? Dan hanteren wij bij een brievenbuspakketje € 3,75 verzendkosten, bij een pakketzending € 5,95 en bij een grotere zending € 45,-.

 

2 jaar fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een kluis defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze eigen fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze kluizen uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om de kluis te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Op werkdagen voor 15:00 uur besteld? Indien gewenst wordt de kluis de volgende werkdag al geleverd!

Voordelen inklappen
  • ✔ Gratis verzending vanaf 1000,-
  • ✔ 2 jaar fabrieksgarantie
  • ✔ Goede kwaliteit voor een passende prijs
  • ✔ Levering op gewenste dag
  • ✔ Professionele service

Grote kluis kopen?

Grote kluis kopen

In onze vorige blog zijn we al verder ingegaan op mini kluizen, maar voor wie juist op zoek is naar een grote kluis, lichten we in deze blog onze grote modellen uit. Waar kleine kluisjes heel geschikt zijn voor in huis, zijn grote kluizen juist zeer geschikt voor bedrijven, instellingen en verenigingen.

Welke grote kluizen zijn er?

In ons assortiment hebben we verschillende type kluizen. Voor wie op zoek is naar een veilige bewaarplaats voor documenten, waardepapieren en geld, een grote hoeveelheid sleutels, wapens, etc., is bij Kluis-kopen.nl aan het juiste adres. Bedenk van te voren goed wat er in de safe bewaard gaat worden. Dit is belangrijk om het juiste model te kiezen. Wie waardepapier wil opbergen, zal graag een brandveilige kluis willen hebben en wapens vragen weer om een speciale wapenkast.

Safe met elektronisch slot

Voor zakelijk gebruik of als er meerdere medewerkers/vrijwilligers in de kluis moeten kunnen, is een elektronisch slot ideaal. Je voorkomt hiermee dat er niemand is die weet wie de sleutel op dat moment heeft of dat de sleutel niet op de standaard aangewezen plek ligt. Ook is er dan geen kans dat de sleutels kwijtraken. Bij onze elektronische kluizen kunnen meerdere codes opgeslagen worden (aantal hangt af van het model) en dit is dus ideaal om meerdere personen met een eigen code toegang te geven tot de safe. Ze zijn verkrijgbaar van klein tot groot, max. 38 x 38 x 40 cm voor Elektronische kluis - Premium XL (KL-ES-40EK) of 35 x 31 x 50 cm voor Elektronische kluis - Premium XXL (KL-ES-50EUD). De kluis liever openen middels vingerafdruk? Met dezelfde afmetingen als de Premium XXL hebben we ook de Fingerprintkluis - Premium (KL-FP-50FPN).

Voor winkeliers en in de horeca is een grote kluis voor geld afstorten onmisbaar. Hiermee kan aan het eind van de dag het te veel aan contant geld veilig worden afgestort tijdens het afromen van de kassa.

Veilig tegen brand

Kies voor een brandkast of documentkluis als er waardevol papierwerk, zoals administratie of waardepapieren veilig achter slot moeten worden opgeborgen. De documentkluizen zijn zo ontworpen, dat ordners er perfect inpassen.

Nog een groot voordeel van documentkluizen is dat ze voor bepaalde tijd bescherming bieden tegen brand. De temperatuur in de kluis blijft voor minimaal een halfuur onder het kritische punt waarbij papierwerk verloren gaat. Voor minimaal een uur bescherming tegen brand kunt u beter kiezen voor een brandwerende kluis.

Documentkluis Premium (KL-DK-M610) is een ruime kluis met een buitenafmeting van 42 x 38 x 60,6 cm (B x D x H). Liever nog iets groter? Brandwerende kluis - Large (KL-FS-SWF2420E) heeft een afmeting van 53 x 48.3 x 61 cm en biedt voor minimaal een uur bescherming tegen brand.

Grote sleutelkluis

Grote sleutelkluis

Bedrijven als autogarages, hotels en zorginstellingen hebben te maken met een groot aantal sleutels waarbij het belangrijk is dat de veilig, maar ook geordend opgeborgen kunnen worden. Een grote sleutelkluis is hiervoor de oplossing. Zo kunnen er in onze Elektronische sleutelkluis (KL-KS-KS-133) maar liefst 133 sleutels veilig achter slot opgeborgen worden, waarbij de haakjes voorzien zijn van nummering. Ideaal om overzicht te krijgen in grote aantallen.

Verankering

Ook al betreft het middelgrote tot grote kluizen, toch is het verstandig om ze te verankeren aan de vloer en/of muur. Verankering is extra preventie zodat de kluis niet meegenomen kan worden. Ondanks het gewicht van een grote kluis, kan deze toch meegenomen worden als dieven hiervoor de tijd hebben. Met verankering van de kluis hebben ze aanzienlijk meer tijd nodig, vaak al genoeg om ervoor te zorgen dat ze zullen afhaken. Niet voor niets dat we het vaak laten terugkomen op onze website.

Online bestellen zonder extra verzendkosten

Kluizen, groot en klein, bestel je eenvoudig en veilig online op Kluis-kopen.nl. Het maakt niet uit voor welk bedrag en of het een grote kluis is, bij ons betaal je geen extra kosten voor verzending.