Invouwen
 

2 jaar fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een kluis defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze eigen fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze kluizen uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om de kluis te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Op werkdagen voor 15:00 uur besteld? Indien gewenst wordt de kluis de volgende werkdag al geleverd!

Voordelen inklappen
  • ✔ 2 jaar fabrieksgarantie
  • ✔ Goede kwaliteit voor een passende prijs
  • ✔ Levering op gewenste dag
  • ✔ Professionele service

Keuzehulp

Welke kluis koop ik

Welke kluis moet ik kopen?

Je kostbare bezittingen verdienen het om veilig te worden opgeslagen voor optimale bescherming tegen diefstal of bij een brand. Je zit er natuurlijk niet op te wachten dat een dief er met jouw waardevolle sierraden, geld, cheques of reserve autosleutels vandoor gaat. En met de keuze voor een brandwerende kluis bescherm je in ieder geval je meest kostbare documenten, sierraden, kleine erfstukken en foto's tegen een alles verwoestende band. Een kluis kopen, of het nu voor privé gebruik is of voor op de zaak, is een zeer verstandig besluit.

Lees verder

Minikluizen in alle soorten en maten

Mini kluizen – alle soorten en maten

Kluisjes zijn er in alle soorten en maten, van een mini kluis met sleutel slot tot een grote brandkast. Voor wie op zoek is naar een kluis in huis heeft al gauw genoeg aan een mini kluis. Deze modellen zijn gemakkelijk in bijvoorbeeld een kast te plaatsen, zonder dat gelijk een kubieke meter aan ruimte in beslag wordt genomen. Voor privégebruik hoeft er immers ook niet heel veel in de kluis worden gelegd. Daarom lichten we in deze blog enkele mini kluizen uit.

Lees verder

Grote kluis kopen

Grote kluis kopen?

Een grote kluis is voor veel bedrijven, instellingen en verenigingen onmisbaar. Of er nu geld, waardepapieren, administratie of andere waardevolle zaken veilig achter slot bewaard moeten worden. Of wat te denken van bescherming tegen brand of het veilig opbergen van wapens bij bijvoorbeeld een schietvereniging. In deze blog lichten we graag enkele grote kluizen uit ons assortiment uit.

Lees verder

Kleine kluis of grote kluis kopen?

Kleine kluis of grote kluis kopen?

Als je overweegt een kluis aan te schaffen, ontdek je al snel hoeveel verschillende kluizen er zijn. Dit zorgt er al snel voor dat je door de bomen het bos niet meer zit. Daarom helpen we je graag in de zoektocht naar de juiste kluis.

 

Allereerst de vraag of je een grote of een kleine kluis nodig hebt? Het antwoord hangt af van verschillende factoren. De aard van de spullen die je wilt beschermen bijvoorbeeld, de beschikbare ruimte en je specifieke behoeften. In deze blog gaan we het hebben over deze verschillende factoren om je te helpen de juiste keuze te maken.

Welke spullen wil je bewaren in de kluis?

De eerste stap bij het kiezen van een kluis, is het bepalen welke bezittingen je wilt bewaren. Overweeg welke items je wilt opbergen en hoeveel ruimte ze in beslag nemen. Kleine kluizen zijn ideaal voor het bewaren van sleutels, documenten, sieraden en kleine kostbaarheden. Aan de andere kant bieden grote kluizen meer ruimte voor laptops, tablets, archiefmappen en andere grote voorwerpen. Kleine kluis of grote kluis kopen?

Beschikbare ruimte

Een andere belangrijke factor is de beschikbare ruimte voor de kluis. Waar wil je de kluis plaatsen? Vrijstaand in een ruimte of verstopt in een kast? Of wil je de kluis verbergen in een muur achter een schilderij?

 

Meet de ruimte waarin je de kluis wilt plaatsen om te bepalen welke maat het beste past. Zodra je dit weet kun je het vergelijken met de buitenmaten van de kluizen. Zolang die kleiner zijn dan de beschikbare ruimte weet je zeker dat het past! Vergeet hierbij niet rekening te houden met de extra diepte voor de handgreep en scharnieren.

 

Kleine kluizen kunnen gemakkelijk worden verborgen in kasten of onder meubels. Grote kluizen vereisen mogelijk meer ruimte en moeten daardoor vaak vrijstaand worden geplaatst. Afhankelijk van waar je de kluis wilt plaatsen kun je bepalen welke hier het beste past.

Specifieke wensen

Type kluis

Tot slot is het belangrijk om rekening te houden met jouw specifieke wensen bij het kiezen tussen een kleine of grote kluis. Er zijn vaak verschillende factoren die hierbij komen kijken.

Er zijn specifieke kluizen voor verschillende kostbaarheden. Wil je alleen sleutels opbergen? Dan is een kleine sleutelkluis precies wat je zoekt. Wil je de kluis verstoppen? Dan is een kleine boekkluis perfect. Belangrijke documenten bewaren? Kies dan voor een grote brandwerende kluis.

Type slot

Soms gaat de voorkeur uit naar een sleutelslot zodat je geen codes hoeft te onthouden. Anderen willen meerdere mensen toegang geven tot de kluis en dan is een cijfercode juist weer handig. Belangrijk is het ook om na te gaan of het van belang is dat het slot gecertificeerd is.

Bescherming

Is brandbescherming een belangrijk aspect? Kies dan voor een brandwerende kleine of grote kluis. Wil je de kluis buiten in weer en wind plaatsen, let dan op bescherming tegen water. Certificering kan ook een bepaalde bescherming zijn waar de verzekeraar om vraagt. Let hierop bij het kiezen van een kluis.

Waarom bij Kluis-kopen.nl?

Het kiezen tussen een kleine kluis en een grote kluis is geen eenvoudige beslissing. Door rekening te houden met de aard van je bezittingen, de beschikbare ruimte en je specifieke wensen, kun je de juiste keuze maken. Bij kluis-kopen.nl bieden we een breed scala aan kluizen, zodat je altijd een kluis vindt die perfect past bij jouw situatie.

 

Of je nu kiest voor een kleine kluis voor thuis of een grote kluis voor zakelijk gebruik, investeren in de bescherming van je waardevolle bezittingen is altijd verstandig. Heb je advies nodig? Neem dan contact met ons op en we helpen je graag.