Invouwen
 

2 jaar fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een kluis defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze eigen fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze kluizen uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om de kluis te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Op werkdagen voor 15:00 uur besteld? Indien gewenst wordt de kluis de volgende werkdag al geleverd!

Voordelen inklappen
  • ✔ 2 jaar fabrieksgarantie
  • ✔ Goede kwaliteit voor een passende prijs
  • ✔ Levering op gewenste dag
  • ✔ Professionele service

Welke kluis moet ik kopen?

Welke kluis koop ik

Je kostbare bezittingen verdienen het om veilig te worden opgeslagen voor optimale bescherming tegen diefstal of bij een brand. Je zit er natuurlijk niet op te wachten dat een dief er met jouw waardevolle sierraden, geld, cheques of reserve autosleutels vandoor gaat. En met de keuze voor een brandwerende kluis bescherm je in ieder geval je meest kostbare documenten, sierraden, kleine erfstukken en foto's tegen een alles verwoestende band. Een kluis kopen, of het nu voor privé gebruik is of voor op de zaak, is een zeer verstandig besluit.

Om de beste kluis te kopen die bij jouw persoonlijke wensen aansluit dien je een aantal belangrijke vragen te beantwoorden:

1. Wat is in mijn situatie de juiste plek voor de kluis?
2. Wat komt er allemaal in de kluis te liggen?
3. Welke type kluis heeft mijn voorkeur?
4. Welke type slot kan ik het beste kiezen?

1. Wat is in mijn situatie de juiste plek voor de kluis?

Om ervoor te zorgen dat je eigendommen ook echt veilig liggen opgeslagen tegen ongewenste indringers in je woning of bedrijfspand wil je gebruik maken van de beste kluis die er is. Er zit veel verschil in kluizen.

Een goede kluis is gemaakt van solide materialen en geeft je de mogelijkheid om stevig te verankeren aan de muur of in de vloer. Voordat je een kluis gaat kopen is het daarom ook verstandig om na te gaan waar je de kluis wilt gaan plaatsen. Is de kluis op deze plek verankerbaar aan de muur of in de vloer en is het een makkelijk toegankelijke plek?

2. Wat komt er allemaal in de kluis te liggen?

Denk voor de aanschaf goed na wat er allemaal in de kluis komt te liggen. Je wilt niet voor verrassingen komen te staan dat niet alles erin past. Denk hierbij ook aan de toekomst! De kans is groot dat er in de loop der jaren meer bij in de kluis komt te liggen.

Let bij het uitzoeken van een kluis daarom ook goed op de binnenmaten die vermeld staan bij onze kluizen. Zo kun je van tevoren goed nagaan of alles erin gaat passen.

3. Welke type kluis heeft mijn voorkeur?

Een elektronische kluis met cijferslot gebruiken
Een elektronische kluis is voorzien van een elektronisch slot (codeslot). Dit heeft veel voordelen, want je hoeft je geen zorgen te maken waar je de kluissleutel laat en een code is altijd te wijzigen. Wil je dat iemand, bijvoorbeeld een ex-werknemer, die de gebruikerscode weet niet meer in de kluis kan komen, dan wijzig je eenvoudig deze code. Dit is mogelijk met de zo genoemde mastercode.

Een documentkluis voor uw zakelijke eigendommen

Heeft u een eigen bedrijf en bent u op zoek naar een mogelijkheid om uw zakelijke eigendommen veilig op te kunnen bergen? Een documentkluis, ook wel zakelijke kluis genoemd, biedt hierin de perfecte oplossing. Een documentkluis is geschikt voor het opbergen van ordners, contracten, aktes en andere belangrijke papieren. Tevens is een documentkluis brandwerend waardoor al uw belangrijk papierwerk en eventueel digitale opslag voor een bepaalde tijd beschermt zijn tegen brand.

Het voordeel van brandwerende kluizen

Een brandwerende kluis, vaak ook wel brandkluis genoemd, is ontworpen om zich tijdelijk onder enorme warmteomstandigheden staande te houden. Zo zijn de waardevolle eigendommen in je kluis niet alleen beveiligd tegen inbraak, maar blijven ze in geval van een brand ook in tact. Een fijn idee om zo veilig je eigendommen met veel emotionele waarde en bijvoorbeeld je externe harde schijf (met daarop een back-up van alle bestanden op je PC) te beschermen tegen een alles vernietigende brand. Kies bijvoorbeeld voor de Securata Brandwerende kluis - Large of Plus.

De beste sleutelkluisjes

Met een sleutelkluis houd je altijd al je sleutels geordend en veilig bij elkaar. Elimineer de sleutels aan je sleutelbos die je bijna nooit nodig hebt of dat je eerst op zoek moet naar de juiste sleutel, net op het moment als je haast hebt. Een sleutelkluis voor het beheren van alle sleutels is ideaal voor zowel thuis of op de zaak. Je vindt bij ons dan ook kleine kastjes voor aan de muur tot sleutelkluizen met plek voor maar liefst 133 sleutels.

Creëer een veilige omgeving voor je gasten met een hotelkluisje
Met een hotelkluis geef je jouw hotelgasten de mogelijkheid om waardevolle spullen zoals paspoorten, veilig op te bergen als ze niet aanwezig zijn op de kamer. De code kan door iedere gast gemakkelijk zelf worden ingesteld. De hotelkluizen zijn ook altijd voorzien van een mastercode en/of sleutel om altijd de kluis te kunnen openen/resetten in het geval de gast de code niet zelf gereset heeft of als de batterij vervangen moet worden. Door een kluisje aan te bieden op iedere kamer zal de tevredenheid en algemene ervaring van het hotel toenemen. Een hotelkluis is tevens ook geschikt voor in vakantiehuisjes, appartementen, ziekenhuizen of gewoon thuis op bijvoorbeeld de slaapkamer.

Room geld eenvoudig met behulp van afstortkluizen
Een afstortkluis, ook wel afroomkluis genoemd, is de ideale kluis voor bijvoorbeeld winkeliers en horeca bedrijven. Een kassa is immers niet de veiligste manier om het geld in op te slaan. Met een afstortkluis zorg je ervoor dat de waarden in de kassa niet te hoog oplopen. Je kunt op tijd afromen en op deze manier beperk je het risico dat iemand een greep uit de kassa doet of dat overvallers er met een grote hoeveelheid geld uit de kassa vandoor gaan. Een afroomkluis voor het afromen van geld is dan ook een absolute noodzaak voor jou als winkelier of horeca ondernemer. Voor het veilig opbergen van het muntgeld kan er gebruik gemaakt worden van een geldkistje met muntenbak.

Overige kluizen

Bij kluis-kopen.nl vind je bijvoorbeeld ook een boek kluis om tussen al je boeken in de boekenkast te zetten. Op het eerste gezicht ziet het kluisje eruit als een normaal boek in de boekenkast, maar het is dus een compact kluisje welke niet op zal vallen tussen alle andere boeken. Je kunt kiezen uit verschillende "boek" covers.

Gaat u met de auto, caravan of camper op vakantie? Om spullen veilig op te bergen in je auto is een autokluis aan te raden. Deze monteer je veilig (uit zicht) in bijvoorbeeld de kofferbak. Zo laat je kostbaarheden toch veiliger achter in de auto, caravan of camper.

4. Welke type slot kan ik het beste kiezen?

Kluis met sleutelslot
Kluizen met een sleutelslot zijn over het algemeen de meest eenvoudige exemplaren, Daarom is de keuze voor een exemplaar met sleutelslot de meest voor de hand liggende keuze als je op zoek bent naar een betaalbare kluis. Ideaal voor thuis. Ze zijn gemakkelijk te openen en sluiten met een sleutel. Het grote voordeel van deze kluissloten is dat je geen codes hoeft te onthouden. Een nadeel is echter dat je de sleutels (incl. reservesleutels) wel ergens moet bewaren en dan het liefst niet in de buurt van de kluis.

Elektronisch kluisslot
De elektronische kluis, ook wel bekend als kluis met cijferslot, is enorm populair voor in huis, bij verenigingen, in winkels en bij kleine ondernemingen. Ze zijn eenvoudig te openen met een code. Deze cijfercode kun je zelf kiezen en instellen. De kluisjes zijn voorzien van een gebruikerscode en een master code. Als de code meerdere keren (afhankelijk van het model) verkeerd wordt ingevoerd, dan zal het toetsenbordje voor een bepaalde tijd geblokkeerd worden. Dit is in de meeste gevallen 5 minuten. Op deze manier is de inhoud van de kluis veilig beschermd tegen diefstal.

Om in geval van nood toch altijd in de kluis te kunnen, zijn ze tevens voorzien van een mechanisch slot. Zodoende kun je een kluis met cijfercode altijd nog met een sleutel openen als back-up.

Elektronisch slot met sleutelslot

Er zijn ook kluizen waarbij je zowel een code als een sleutel nodig hebt om de kluis open te maken. Met deze extra beveiliging kan de kluis niet open als de sleutel gevonden is of als je een papiertje waar de code op staat ergens hebt laten slingeren. De Securata Brandwerende kluis - Compact is een van de kluizen die je opent met een code én een sleutel.

Kluis met biometrisch slot

Een kluis openen met je eigen vingerafdruk? Een kluis met biometrische slot maakt dit mogelijk. Iedere vingerafdruk is uniek, dus alleen diegenen wiens vingerafdruk is ingesteld om de kluis te openen, heeft zo een snelle en eenvoudige toegang tot de kluis. Het is mogelijk om meerdere vingers op te slaan om de kluis mee te openen. Indien je geen gebruik wilt maken van je vingerafdruk, dan kun je gebruik maken van je eigen persoonlijke code.

Kluis voor thuis - Top 3

Afhankelijk van je wensen is niet alleen een privékluis, maar zijn ook andere modellen kluizen geschikt als kluis voor thuis. Wij hebben een top 3 van deze kluizen voor je op een rijtje gezet om je keuzen te vergemakkelijken:

1. Elektronische kluis - Extra Small - LCD - Antraciet - Budget

Een compacte kluis voorzien van een elektronisch slot en een LCD display. Het LCD display geeft zowel de datum weer als een waarschuwing wanneer de batterijen vervangen dienen te worden. Met een solide stalen constructie en een deur van 4mm dik biedt deze kluis maximale beveiliging voor jouw eigendommen.

Elektronische kluis - Plus LCD  

2. Securata Kluis met sleutel - Medium - Zwart

Bescherm je waardevolle eigendommen of andere kostbaarheden, zoals sieraden en onvervangbare erfstukken, met deze kluis voorzien van een sleutelslot. Een mechanisch slot kan een voordeel zijn wanneer je geen pasjes of codes wilt onthouden maar de kluis eenvoudig wilt openen en sluiten met de bijbehorende kluissleutel.

Privékluis - Medium  

3. Elektronische kluis - Medium - Zwart

Een eenvoudig te bedienen kluis geschikt voor zowel privé als zakelijk gebruik. Deze privékluis kan eenvoudig worden geopend door een zelf in te stellen unieke 3-8 cijferige code. Het slot is gemakkelijk te bedienen en sluit automatisch. Tevens is de kluis uitgerust met een mechanisch slot voor noodsituaties. Op deze manier kun je altijd bij jouw eigendommen.

Privékluis - Compact  

Waarom bestellen bij Kluis-kopen.nl?

Door alle nieuwsberichten over inbraken en de berichten over eventuele negatieve spaarrentes is dit het moment om je waardevolle eigendommen veilig op te bergen. Een kluis in huis is een steeds prettigere gedachten.

Bij ons betaal je enkel voor de kluis. De verzending is gratis, dus daar hoef je je geen zich zorgen over te maken. Door het gewicht van een kluis kunnen normaliter de kosten voor verzenden aardig oplopen.

Deskundig advies van een specialist is nooit weg om tot de beste kluis te komen. Mocht je vragen hebben dan staat een van onze medewerkers je graag te woord.

Opmerkingen

Geen opmerkingen