Invouwen
 

2 jaar fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een kluis defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze eigen fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze kluizen uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om de kluis te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Op werkdagen voor 15:00 uur besteld? Indien gewenst wordt de kluis de volgende werkdag al geleverd!

Voordelen inklappen
  • ✔ 2 jaar fabrieksgarantie
  • ✔ Goede kwaliteit voor een passende prijs
  • ✔ Levering op gewenste dag
  • ✔ Professionele service

Het belang van noodsleutels bij een kluis

Noodsleutels kluis

Of het nu gaat om een elektronische kluis, privékluis, hotelkluis of een sleutelkluis, alle kluizen voorzien van een elektronisch slot bieden te allen tijde de mogelijkheid om de kluis mechanisch te openen met behulp van de meegeleverde noodsleutels. Veelal wordt het belang van een noodsleutel onderschat en raakt men deze kwijt of wordt deze in de kluis zelf gelegd. Waarom zijn noodsleutels bij een kluis nu zo belangrijk? Wij leggen het uit.

Een kluis kopen met een elektronisch slot heeft bepaalde voordelen. Zo ben je namelijk geen sleutels nodig voor het openen van de kluis, maar kan dit eenvoudig door de vooraf ingestelde code in te toetsen. Daarnaast, als extra beveiliging, wordt bij het aantal foutieve pogingen het slot tijdelijk geblokkeerd of gaat er zelfs een alarm af.

Noodsleutel nooit in de kluis zelf bewaren

Elektronische sloten worden gevoed batterijen. Wanneer de batterij zwak wordt, geven de meeste kluizen hiervoor een waarschuwing door het gele lampje te laten branden. Ondanks de waarschuwing kan het voorkomen dat je vergeet de batterijen tijdig te vervangen. Wanneer de batterijen niet meer werken zal het elektronisch slot ook uitgeschakeld worden en krijg je de kluis alleen nog open met behulp van de meegeleverde noodsleutels. Het is dus van uiterst belang de noodsleutels nooit in de kluis zelf te bewaren.

Bewaar noodsleutels op een veilige, betrouwbare plek

Omdat noodsleutels niet bedoelt zijn voor alledaags gebruik, zijn ze eenvoudig te vergeten waar je ze hebt neergelegd en raak je ze makkelijk kwijt. Noodsleutels zijn in de meeste gevallen namelijk niet na te bestellen omdat elke kluis een unieke set noodsleutels heeft. Belangrijk is daarom de sleutels direct na het instellen van de kluis op een veilige en betrouwbare plek op te bergen. Op deze manier zorg je ervoor dat je in elke situatie bij je eigendommen kunt.

Opmerkingen

Geen opmerkingen