Invouwen
 

2 jaar fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een kluis defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze eigen fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze kluizen uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om de kluis te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Op werkdagen voor 15:00 uur besteld? Indien gewenst wordt de kluis de volgende werkdag al geleverd!

Voordelen inklappen
  • ✔ 2 jaar fabrieksgarantie
  • ✔ Goede kwaliteit voor een passende prijs
  • ✔ Levering op gewenste dag
  • ✔ Professionele service

Sieraden veilig opbergen

Sieraden kluis

Sieraden opbergen een kluis is zeker geen overbodige luxe. Sieraden zijn namelijk de meest gewilde objecten bij woninginbraken. Ze zijn eenvoudig mee te nemen om vervolgens te kunnen verkopen, maar laat nou net sieraden vaak veel emotionele waarde hebben omdat het bijvoorbeeld erfstukken zijn of omdat je het ooit cadeau hebt gekregen van een dierbaar persoon.

Met name sieraden met goud en/of diamanten kunnen veel geld waard zijn, maar de waarde van veel sieraden is lang niet altijd in alleen geldwaarde uit te drukken. Emotionele waarde is vaak nog veel meer waard. Sieraden opbergen is dan ook essentieel om te voorkomen dat een dief er met jouw waardevolle kettinkje, oorbellen, ring, armbandje, etc. vandoor gaat. Sieraden kun je daarom het beste in een goede kluis opbergen of op een plek waar inbrekers ze totaal niet verwachten, maar bedenk wel dat zij ook steeds slimmer worden en op plekken gaan zoeken die heel onlogisch lijken als veilige opbergplaats.

Sieraden die je dagelijks draagt kunt je 's nachts het best op de slaapkamer bewaren, veilig in de kamer waar je slaapt. Maar leg ze niet voor het grijpen op je nachtkastje. Een kluis kopen om deze vervolgens in de slaapkamer te verankeren is dan een goede optie.

Welke kluis moet ik kiezen?

Maar wat is nou een goede kluis voor thuis om sieraden in op te bergen? Het is sowieso erg belangrijk dat de kluis verankerd kan worden aan de muur of in de vloer. De verschillende manieren van verankeren lichten we uit in een andere blog. Deze kun je hier vinden. Dit voorkomt dat de kluis eenvoudig kan worden meegenomen. Een brandkluis til je sowieso niet snel op door zijn hoge gewicht en zorgt ervoor dat de sieraden ook veilig liggen opgeborgen bij een eventuele brand. Wel zo'n prettig idee als het waardevolle sieraden betreft. Vind je een brandkluis niet nodig, dan zijn er genoeg alternatieven zoals een fingerprint kluis, privékluis of elektronische kluis. Voordeel van een kluis met een elektronisch slot is dat er geen sleutel nodig is om de kluis te openen. Dit verhoogt het gebruikersgemak aanzienlijk als je dagelijks in de kluis moet en dat je de sleutel weer ergens op een veilige plek kwijt moet.

Kluis sieraden

Geldkistje voor sieraden?

Een geldkistje is, anders dan zijn naam doet vermoeden, ook ideaal voor het opbergen van verschillende sieraden. Het geldkistje kan vervolgens weer veilig worden opgeborgen in een kluis. Het voordeel van een geldkistje dat verschillende sieraden apart van andere zaken in de kluis kunnen worden gelegd wat de kans op kwijtraken verkleint. Tevens bevatten ze een geïmproviseerd sieraden opbergsysteem aangezien ze netjes gesorteerd kunnen worden door de verschillende vakjes van het "muntenbakje". Hiermee voorkom je dat kettinkjes met elkaar in de knoop komen. Een geldkistje is daarom ook een goede optie voor het het opbergen van sieraden.

Opmerkingen

Geen opmerkingen