Invouwen
 

2 jaar fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een kluis defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze eigen fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze kluizen uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om de kluis te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Op werkdagen voor 15:00 uur besteld? Indien gewenst wordt de kluis de volgende werkdag al geleverd!

Voordelen inklappen
  • ✔ 2 jaar fabrieksgarantie
  • ✔ Goede kwaliteit voor een passende prijs
  • ✔ Levering op gewenste dag
  • ✔ Professionele service

Mini kluizen – alle soorten en maten

Minikluizen in alle soorten en maten

Kluisjes zijn er in alle soorten en maten, van een mini kluis met sleutel slot tot een grote brandkast. Voor wie op zoek is naar een kluis in huis heeft al gauw genoeg aan een mini kluis. Deze modellen zijn gemakkelijk in bijvoorbeeld een kast te plaatsen, zonder dat gelijk een kubieke meter aan ruimte in beslag wordt genomen. Voor privégebruik hoeft er immers ook niet heel veel in de kluis worden gelegd. Daarom lichten we in deze blog enkele mini kluizen uit.

Mini kluizen zijn door hun compacte formaat dé ideale kluis voor thuis om wat contant geld, sieraden, paspoorten en andere kleine kostbaarheden veilig in op te bergen. Het compacte formaat maakt ze ook geschikt om ze te "verstoppen". Monteer de kluis op een – eigenlijk niet logische – plek aan de muur of wand voor extra zekerheid. Vaak worden kleine kluisjes verstopt in de kledingkast op de slaapkamer, maar bedenk dat ongenode gasten dit ook weten.

Mini kluis met sleutel of cijferslot

Mini kluis met sleutel slot

Onze privékluizen zijn eenvoudig te verankeren en afhankelijk van het model je kiest ook nog eens compact. Als je voorkeur uit gaat naar een klus openen met een sleutel, dan zijn de privé kluisjes geschikt voor jouw. Voordeel van dit type kluis is dat ze voordelig zijn en er geen code onthouden hoeft te worden.

Mini kluis met cijferslot

Bij Kluis-kopen.nl kun je terecht voor een ruim assortiment kluizen. Onze elektronische kluizen zijn compact, eenvoudig te verankeren en zoals de naam al aangeeft, voorzien van een elektronisch slot. Een mini kluis met code is ideaal voor thuisgebruik als er meerdere gezinsleden bij de inhoud van de kluis moeten kunnen. Er kunnen meerdere codes ingegeven worden en je hebt geen sleutel nodig om de kluis te openen.

Kluisje openen met uw vinger?

Gaat je voorkeur ernaar uit om de mini kluis te openen met je vingerafdruk? Dan is een fingerprint kluis de oplossing. Ook deze modellen kunnen veilig verankerd worden en bieden de mogelijkheid om meerdere vingerafdrukken op te slaan, zodat meerdere gezinsleden in de kluis kunnen.

Mini geldkistje of boekkluisje

Geldkistjes

Naast kluisjes hebben we ook verschillende formaten geldkistjes in het assortiment. Geldkistjes zijn ideaal voor het opbergen van wat contant geld en bijvoorbeeld paspoorten. Met dank aan muntenbakje kunnen de verschillende munten netjes uit elkaar gehouden worden. Voor extra zekerheid kunnen mini geldkistjes weer opgeborgen worden in een kluis. Bijvoorbeeld de kleinste variant in ons assortiment.

Boekkluisje

Boekkluisjes - de perfecte mini kluis

Een kluisje verstoppen werd nog nooit zo makkelijk als met een boekkluis. Boekkluisjes hebben het formaat van een boek en ze zien er van buiten ook uit als een boek. Het zijn als het ware geldkistjes met een behuizing in de vorm van een boekcover. Plaats het boekkluisje tussen alle andere boeken in de boekenkast en niemand zal zien dat jij daar een paar van je waardevolle spulletjes bewaart.

Ze zijn verkrijgbaar in verschillende formaten.

Enkele mini kluizen uitgelicht

Elektronische kluis - Extra Small - Zwart | 31 x 20 x 20 cm | € 59,95 Elektronische kluis - Extra Small - LCD - Antraciet - Budget | 31 x 20 x 20 cm | € 69,95
Elektronische mini kluis Elektronische mini kluis met LCD scherm
Kluis met sleutel - Small - Zwart | 31 x 20 x 20 cm | € 74,95 Securata Boekkluis met cijferslot - Alice in Wonderland | 11,2 x 5,2 x 17,8 cm | € 29,95
Mini kluis met sleutel Mini boekkluis met cijferslot

Veranker het kluisje

Mini kluizen nemen weinig ruimte in beslag dankzij het compacte formaat. Echter hierdoor zijn ze ook licht van gewicht en dus makkelijk op te tillen. Om te voorkomen dat een dergelijk kluisje snel kan worden meegepakt, is het aan te raden om een mini kluisje altijd te verankeren aan de muur of vloer. Onze kluizen (uitgezonderd brandkluizen) kunnen altijd verankerd worden en standaard bevestigingsmateriaal hiervoor wordt meegeleverd.

Mini kluis kopen?

Een degelijke mini kluis kopen kan eenvoudig, snel en voordelig bij Kluis-kopen.nl. Hanteer het productfilter aan de linkerzijde van de productpagina om de mini kluis te vinden die aan jouw wensen en gewenste afmetingen voldoet.

Opmerkingen

Geen opmerkingen