Invouwen
 

2 jaar fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een kluis defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze eigen fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze kluizen uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om de kluis te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Op werkdagen voor 15:00 uur besteld? Indien gewenst wordt de kluis de volgende werkdag al geleverd!

Voordelen inklappen
  • ✔ 2 jaar fabrieksgarantie
  • ✔ Goede kwaliteit voor een passende prijs
  • ✔ Levering op gewenste dag
  • ✔ Professionele service

Nieuwe voorraad kluizen

Nieuwe voorraad kluizen

Goed nieuws! Vanaf medio mei krijgen we een nieuwe voorraad kluizen binnen. Niet alleen onze hardlopers komen dan weer binnen, we hebben tevens het assortiment flink uitgebreid.

Een selectie nieuwe kluisjes

Welk type kluis voor privé of klein zakelijk gebruik je ook naar op zoek bent, de kans is groot dat je het bij Kluis-kopen.nl zult vinden. Maar om je een nog betere keuze te laten maken hebben we het assortiment uitgebreid met onder andere brandveilige documentenkluizen, biometrische kluisjes en sleutelkluisjes.

Documentkluizen

Documentenkluis

Een documentkluis is een brandwerende kluisje welke uitermate goed geschikt is voor het veilig opbergen van belangrijke documenten zoals papieren administratie, aktes en belangrijke contracten. De temperatuur in de documentkluizen blijven voor langere tijd onder het kritische punt waarbij papier voor een bepaalde tijd onbeschadigd blijft.

Het verschil tussen de Budget Compact en Compact zit hem in een extra afsluitbaar compartiment bij de Compact ten opzichte van de Budget Compact.

Biometrische kluizen

Je kluisje openen met je vingerafdruk? Dat is mogelijk bij een biometrische kluis, ook wel bekend als fingerprint kluis. Geen sleutel of pasje die je ergens moet bewaren en kwijt kunt raken en geen code die je moet onthouden. Leg je vinger op de daarvoor bestemde scanner en de kluis wordt ontgrendeld met jouw eigen unieke vingerafdruk.

Sleutelkluisje

Als je veel sleutels in beheer hebt, dan wil je deze vanzelfsprekend ergens veilig en geordend kunnen bewaren. Hiervoor is een sleutelkluisje dé oplossing. Daarom hebben we ons assortiment nog wat uitgebreid, zodat je nog meer keuze hebt, of het nu gaat om 20 sleutels, 45 sleutels of 133 sleutels.

Direct uit voorraad leverbaar

Als binnenkort de nieuwe voorraad binnen is, dan zijn alle kluizen in ons assortiment weer direct uit voorraad leverbaar. Bestel je op een werkdag voor 15.00 uur bij Kluis-kopen.nl, dan gaat jouw nieuwe kluis nog dezelfde dag bij ons de deur uit. In de meeste gevallen betekent dit dat je de bestelling dan al de volgende dag in huis hebt!

Benieuwd naar de exacte datum dat de nieuwe voorraad binnenkomt? Houd onze Facebook pagina in de gaten!

Opmerkingen

Geen opmerkingen