Invouwen
 

Gratis verzending vanaf 1000,-

Heeft de bestelling een waarde van minder dan € 1000,-? Dan hanteren wij bij een brievenbuspakketje € 3,75 verzendkosten, bij een pakketzending € 5,95 en bij een grotere zending € 45,-.

 

2 jaar fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een kluis defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze eigen fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze kluizen uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om de kluis te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Op werkdagen voor 15:00 uur besteld? Indien gewenst wordt de kluis de volgende werkdag al geleverd!

Voordelen inklappen
  • ✔ Gratis verzending vanaf 1000,-
  • ✔ 2 jaar fabrieksgarantie
  • ✔ Goede kwaliteit voor een passende prijs
  • ✔ Levering op gewenste dag
  • ✔ Professionele service

De kluizen zijn binnen

Kluizen op voorraad

Drie weken geleden hebben we al een artikel geschreven dat een nieuwe voorraad onderweg was. Inmiddels kunnen we melden dat ze binnen zijn! Het heeft even geduurd, maar het wachten wordt beloond. Alle kluizen zijn vanaf nu weer direct uit voorraad leverbaar!

Een zeecontainer vol kluizen

Container kluizen

Vanmorgen, 1 juni 2016, om 8.00 uur kwam de vrachtwagen aangereden, voorzien van een zeecontainer vol met onze eigen kluizen. Na anderhalf uur even flink doorpakken, hebben we met het hele team de container leeg gekregen. Ze staan nu allemaal opgeslagen in ons eigen magazijn, van waaruit we de kluizen meteen naar onze klanten kunnen versturen. Alle producten in de webshop van Kluis-kopen.nl zijn vanaf nu dus weer direct uit voorraad leverbaar. Plaats je de bestelling op een werkdag voor 16.00 uur? Dan zorgen wij ervoor dat deze nog dezelfde dag vanuit ons eigen magazijn verzonden wordt.

 

Kluizen van Kluis-kopen.nl

We mogen best wel trots zijn, want alle kluizen die zijn binnengekomen zijn voortaan netjes verpakt in dozen met ons eigen logo erop. Tevens worden ze nu geleverd met een Nederlands talige gebruikershandleiding. Maar mocht je na aanschaf van een kluis nog steeds met vragen zitten, dan kun je gerust contact met ons opnemen. Voor de rest blijft alles hetzelfde; kluizen van hoge kwaliteit met standaard meegeleverde bevestigingsmaterialen.

KluishandleidingKluizen worden uitgeladen

Container kluizenkluis-kopen.nlPallet kluizen