Blog

Inbraakbeveiliging in huis?

Inbraakbeveiliging

Een goede inbraakbeveiliging thuis is van essentieel belang om ongewenste indringers buiten de deur te houden. Vooral nu de vakantieperiode weer is aangebroken zullen veel woningen de aankomende tijd weer een tijdje niet bewoond worden. Gouden tijden dus voor inbrekers. In deze blog geven we u een paar tips voor huisbeveiliging.

Lees verder

De kluizen zijn binnen

Kluizen op voorraad

Drie weken geleden hebben we al een artikel geschreven dat een nieuwe voorraad onderweg was. Inmiddels kunnen we melden dat ze binnen zijn! Het heeft even geduurd, maar het wachten wordt beloond. Alle kluizen zijn vanaf nu weer direct uit voorraad leverbaar!

Lees verder

Uw huis veilig tijdens de vakantie

Veiligheid tijdens vakantie

Binnenkort is het weer zover, de vakantieperiode staat voor de deur. Komende zomer gaan er weer miljoenen Nederlanders op vakantie. De periode dat veel woningen weer voor even verruild worden voor een hotel, tent, caravan, appartement of vakantiewoning. De kans is groot dat u er deze zomer ook lekker op uit gaat. Maar is uw huis veilig tegen inbraak? Niemand zit te wachten op diefstal, daarom is het verstandig om te zorgen voor een veilig huis om die inbreker buiten de deur te houden.

Lees verder

Nieuwe voorraad kluizen

Nieuwe voorraad kluizen

Zie ginds komt de ... zeecontainer! Goed nieuws! Vanaf medio mei krijgen we een nieuwe voorraad kluizen binnen. Niet alleen onze hardlopers komen dan weer binnen, we hebben tevens het assortiment flink uitgebreid.

Lees verder

Heeft een kluis invloed op de inboedelverzekering?

Invloed kluis op inboedelverzekering

Veel mensen vragen zich af of een kluis invloed heeft op de inboedelverzekering. Met een kluis zorg je er immers voor dat je kostbaarheden veiliger liggen opgeborgen dan in bijvoorbeeld een la, oude sok of een ander verstopplekje. In deze blogpost proberen we je een antwoord te geven.

Lees verder

Kluis verankeren

Kluis verankeren

Een kluis verankeren is eigenlijk geen optie, maar een must! Het goed vastzetten van een kluis is van groot belang. Je zit er tenslotte niet op te wachten dat de dief er alsnog met de hele kluis vandoor gaat. Vooral in het geval van kleine kluisjes is kluis verankering niet iets om te laten zitten. Kleine kluisjes wegen immers niet heel veel en zijn dus nog wel een keer te tillen.

Lees verder

Banksparen is zinloos!

Banksparen

Onder leiding van de Italiaan Mario Draghi kondigt de Europese Centrale Bank (ECB) vandaag aan dat het de rente voor banken gaat verlagen. Dit kan gaan betekenen dat de banken de spaarrentes nog verder laten dalen. In Nederland kan de spaarrente zo ver gaan dalen, dat spaargeld op de bank ons meer geld gaat kosten dan dat het oplevert. We moeten op zoek naar alternatieven voor ons spaargeld.

Lees verder

Kluis huren?

Kluis huren

We kunnen ons goed voorstellen dat je een kluis wilt huren om bijvoorbeeld je kostbare sieraden, horloges, foto's met veel emotionele waarde, geld of waardevolle papieren op een veilige manier op te bergen. Je bergt deze zaken vanzelfsprekend liever niet op ergens in een kast of lade. Vooral als je op vakantie gaat dan is het een fijne gedachte dat je persoonlijke kostbaarheden veilig zijn opgeborgen. Een bankkluis huren (safeloket) ligt dan erg voor de hand.

Lees verder